Abone Ol

Ebru Gediz, Beyaz TV ile yolunu ayırdı

Beyaz TV’nin başarılı programlarından Ebru Gediz ile Yeni Baştan’ın bugün yayımlanan bölümünde oldukça duygusal anlar yaşandı.

Ebru Gediz, Beyaz TV ile yolunu ayırdı

Beyaz TV’nin başarılı programlarından Ebru Gediz ile Yeni Baştan’ın bugün yayımlanan bölümünde oldukça duygusal anlar yaşandı.

Yaklaşık 3, 5 yıldır Beyaz TV’de sürdürdüğü programın sona erdiğini açıklayan Ebru Gediz, duygusal bir veda konuşması yaptı. Beyaz TV ailesi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıklayan Gediz, 24 yılık yayın hayatının 3,5 yılını geçirdiği Beyaz TV yönetimine ve çalışanlarına haklarını helal etmelerini isteyerek veda etti.

İşte Gediz’in programın sonunda yaptığı o duygusal konuşma:

İzin verirseniz birkaç cümle edeceğim. Efendim, bizi izleyen dostlarımıza bir açıklama yapacağım demiştim. O açıklamayı yapayım.  Efendim ekranları başında bizi seyreden dostlarımıza, stüdyodaki seyircilerimize sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum. 24 yıllık yayın hayatımda sizlerle pek çok logo altında yollarımız kesişti. İçinde bulunduğum Beyaz TV ailesinde de yaklaşık 3,5 yıl beraberliğimiz devam etti, çok güzel yıllar, çok güzel sezonlar geçirdik. Büyük emekler harcandı, vasıtalık görevimizi yerine getirdiysek ne mutlu bize. Ancak dün yaptığımız toplantı neticesinde 2016 yılında karşılıklı anlaşarak beraber yola devam etmeme kararı aldık profesyonelce. Bundan sonra yollarımıza ayrı ayrı devam edeceğiz. Ben bundan sonraki yayın hayatında, içinde bulunduğum logoya, aileye, yönetime ve çalışma arkadaşlarıma hayırlı bir yayın ömrü diliyorum , Allah yollarını açık etsin, benden sonra yer alacak arkadaşlara da büyük başarılar diliyorum.  Bana da Cenabı Allah nefes ve sağlık verirse beraber olacağız inşallah.  Yolumuza devam edeceğiz, duadan esirgememenizi diliyorum. Canımı, rızkımı, sevdiklerimi ve siz kıymetli dostlarımı Allaha emanet ediyorum. Çalışma arkadaşlarımın, yol arkadaşlarımın, emeği geçen herkesin hakkını helal etmesini diliyorum.