Abone Ol

Ebru Gediz ile Sil Baştan Beyaz TV'de!

Ekranların ünlü sunucusu Ebru Gediz, artık yepyeni programı Ebru Gediz ile Sil Baştan'da kayıpları bulacak, aileleri barıştıracak!

Ebru Gediz ile Sil Baştan Beyaz TV'de!

Ebru Gediz bir hafta içinde iki aileyi kavuşturarak TV dünyasında bir başarıya daha imza attı. Avukat Çağrı Çetin’in de eşlik ettiği Ebru Gediz ile Yeni Baştan haftaiçi hergün 14.00 da Beyaz Tv de kayıpları bulmaya,dargınları barıştırmaya devam ediyor.

GELİN KAYNANAYI BARIŞTIRDI

Beyaz TV’de ‘Ebru Gediz ile Yeni Baştan’ isimli programıyla ekranlara muhteşem dönüş yapan Ebru Gediz, Trafik kazası geçiren ve felç olan oğlunu geliniyle arası açık olduğu için 1,5 yıldır göremeyen Makbule Ustabaş(61), canlı yayında Gelini Melek Ustabaş ile barıştırdı. Duygusal anların yaşandığı stüdyoda gözyaşları adeta sel oldu. Oğlunun son halini izleyen ve fenalık geçiren anne Makbule Odabaş, daha sonra geliniyle el ele tutuşarak stüdyodan ayrıldılar.


20 YIL SONRA KIZINA KAVUŞTU

20 yıl önce evlatlık verdiği kızını bulabilmek için Ebru Gediz’e başvuran Yozgat’lı  Basri Eker’in de bu isteğini yerine getiren tek program ‘Ebru Gediz ile Yeni Baştan’ oldu.  Baba kız tam 20 yıl aradan sonra kavuşturuldu. Kızına sıkı sıkı sarılan ve gözyaşına boğulan baba Eker, ‘Eşim 25 yaşında doğum esnasında öldü ve kızım Aylin’i büyütmesi için  7 günlük iken halasına verdim. Halası beni aradı ve kızıma bakamayacağını evlatlık vereceğini söyleyince çaresiz kalmıştım vermesine karşı çıkamadım. Böyle bir şey yaptığım için de kendimi  affedemiyordum 15 yıldır kızımı arayıp durdum çıkmadığım Tv kanalı kalmadı. Sonunda Ebru hanım beni kızıma kavuşturdu’dedi.