Abone Ol

Dünyaca ünlü yıldızın 4 test sonucu da pozitif!

Juventus'un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala, geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Kız arkadaşı ile birlikte tedavi sürecinde olan genç oyuncunun 4. kez yapılan Covid-19 testinin de pozitif çıktığı ifade edildi.

Dünyaca ünlü yıldızın 4 test sonucu da pozitif!

İspanya’daki ünlü spor programı ‘El Chiringuito de Jugones’in sunucusu Josep Pedrerol, 26 yaşındaki futbolcunun son 1 buçuk ayda yaptırdığı dört corona virüsü testinin hepsinin pozitif çıktığını söyledi.

21 Mart’ta nişanlısı Oriana Sabatini ile birlikte corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıklayan Arjantinli futbolcu, hiçbir belirti göstermediğini söylemiş ve Torino’daki evinde kendisini izole etmişti.

Dybala, nisan ayı başında verdiği röportajda hastalığa ilk yakalandığı anlarda kendisini aşırı yorgun ve bitkin hissettiğini anlatmıştı.

Yıldız futbolcu kısa süren semptomların sona ermesinin ardından evindeki karantinada bireysel antrenmanlarına tekrar başladı. 2014 yılında Palermo’dan Juventus’a transfer olan Dybala, siyah-beyazlı formayla çıktığı 216 maçta 91 gol atıp, 36 asist yaptı.