Abone Ol

Doya Doya Moda Su Baher kimdir, gerçek yaşı kaç?

30 Nisan tarihli bölümünde bir itirafta bulunduğu görülen Su'yun sözleri ardından yarışma takipçileri, 'Doya Doya Moda Su kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda Su'yun gerçek yaşı kaç, yaşını sakladı mı?' gibi sorulara yanıt arıyor.

Doya Doya Moda Su Baher kimdir, gerçek yaşı kaç?

'Doya Doya Moda Su' olarak tanınan Su Baher, bu kez yaşıyla gündeme geldi. Daha önce oynadığı diziler ve bu dizilerden aldığı ücretle adından söz ettiren iddialı yarışmacısı Su Baher’in yaşı merak konusu oldu.

Su Baher’in yaşı Doya Doya Moda programının 30 Nisan tarihli bölümüne konu oldu. Tanıtımda Jüri üyesi Kemal Doğulu’nun Su Baher’in kendilerinden bir şey sakladığını belirtmesi ve ısrarla yarışmacının yaşını sorması soru işaretlerine neden oldu.

Yarışmacının en genç isimlerinden biri olan Su Baher'in yaş konusunda Emel'in üzerine gidildiğini söylemesi ise şüpheleri arttırdı. Peki, Doya Doya Moda Su kimdir, kaç yaşında? Su Baher gerçek yaşını sakladı mı?

Aslen İranlı olan Su Baher, İstanbul'da öğrenci. Bir süredir Türkiye'de yaşayan Su Baher 42 beden ve 68 kilo ağırlığında. Yarışmanın en çok kolye alan isimlerden biri olan Su Baher, Türkiye'nin yeni moda starının kendisi olacağını söyleyerek iddiasını ortaya koymuştu.

İstanbul'a ilk günlerde bir kafelerde çalıştıktan sonra ajansa kaydoldu. Oyunculuk deneyimi olduğu bilinen Sepideh Su Baher, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci ve Kuş Afili Aşk dizilerinde rol aldı. Ayrıca modellik de yapan yarışmacı, Kuaförüm Sensin'e katılmıştı.

Ailesinden uzak olması nedeniyle yarışmada duygusal anlar yaşayan Su Baher, zaman zaman geleneksel yemekleri jüri üyelerine ve arkadaşlarına yapıyor.

Su Baher gerçek yaşını sakladı mı?

Su Baher, yarışmaya geldiği ilk gün 21 yaşında olduğunu ifade etmişi ve bunu sık sık yarışmada hatırlatmıştı ancak programın 30 Nisan'da yayınlanacak olan bölümüne dair ipuçları veren Doya Doya Moda fragmanındaki diyaloglar merak uyandırdı. Kemal Doğulu'nun sorusu üzerine Emel'in çok üzerine gidildiğini ifade etmesi 'gerçek yaşını sakladı mı?' sorularına neden oldu.