Abone Ol

Dolunay 20. bölüm final mi yapıyor reytinglerde fena düşüş

Star Tv'de yaz dizisi olarak salı günleri ekranlara gelen ve daha sonra günü değişerek devam eden Dolunay final mi yapacak?

Star Tv'de yaz dizisi olarak salı günleri ekranlara gelen ve daha sonra günü değişerek devam eden Dolunay final mi yapacak? Dolunay reytinglerde ne yaptı düşüş mü var?

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay dün yayınlanan 19.son bölümüyle ekrandaydı. Son bölümün ardından Reytinglerde istediği sonucu elde edemeyen Dolunay final mi yapacak?

Salı günleri Ufak Tefek Cinayetler'in Star Tv'de yayınlanmasıyla birlikte Pazar gününe alınan Dolunay'ın final yapacağı konuşuluyor. Senaryosu da gittikçe ters köşeye sıkışan Dolunay'ın reyting sonuçlarına gelin yakından bakalım.

DOLUNAY 19.BÖLÜM REYTİNGLERDE NE YAPTI?

Dolunay 20. bölüm final mi yapıyor reytinglerde fena düşüş - Resim: 1

Pazar günleri güçlü rakipleriyle mücadele eden Dolunay reytinglerde epey gerilere düştü. Salı günleri yayınlandığı zaman ilk 3'te yer alan Dolunay dün TOTAL sıralamada 11.sıradan kendine yer bulabildi.

DOLUNAY 20.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Dolunay 20.bölüm fragmanı da dizinin son bölümünün ardından hemen yayınlandı. Nazlı ve Ferit'in birbirlerine aşklarını sorması ise yeni bölüme damga vuracağa benziyor.