Abone Ol

Doğum Günü Hediyesi Olarak Metresini Kraliçe Yaptı

Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, metresi Sineenat Wongvajirapakdi’ye 36’ıncı yaş günü hediyesi olarak ikinci kraliçe unvanını verdi.

Doğum Günü Hediyesi Olarak Metresini Kraliçe Yaptı
  1. Tayland Kralı önce 'resmi metres' ilan ettiği, daha sonra sadakatsizlikle suçlayarak hapse attırdığı, ardından affedip Almanya'daki haremine çağırdığı, peşinden tüm resmi unvanlarını geri verdiği sevgilisine bir hediye daha 'bahşetti.'

    Ülkedeki kraliyet karşıtı gösterilerin yanı sıra özel hayatıyla da gündemde olan, uluslararası basında 'playboy' olarak da anılan Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, 'resmi metresi' Sineenat Wongvajirapakdi'yi 36. yaş gününde 'ikinci kraliçe' ilan ederek tarih yazdı.

    Daily Mail sitesinin Alman Bild gazetesinden aktardığına göre 68 yaşındaki Kral ile Sineenat'ın kutlama fotoğrafları da paylaşıldı.

  2. Doğum Günü Hediyesi Olarak Metresini Kraliçe Yaptı - Resim: 1Fotoğraflarda çiftin başkent Bangkok'taki Wasukri iskelesinde düzenlenen bir Budist töreninde balıkları ve kuşları serbest bıraktığı ve ikisinin de mavi renkte aynı örnek giyindikleri görülüyor.