Abone Ol

Disney+ üyelik ücretleri değişti: Mevcut aboneler etkilenmeyecek

Haziran ayında Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney’in dijital yayın platformu Disney+’tan üyelik ücretlerinde güncelleme yapıldığı bilgisi geldi.

Disney+ üyelik ücretleri değişti: Mevcut aboneler etkilenmeyecek

Türkiye pazarına aylık 34,99 TL gibi çok rekabetçi ve uygun bir üyelik ücretiyle giren Disney+, üyelerine lansman döneminde 349 TL yıllık kampanyalı fiyat seçeneği de sunmuştu.

Bugün gelen güncellemeyle, platformun aylık üyelik ücretinin 64,90 TL olarak güncellendiğini öğrendik. İzleyicilerine dünyanın en iyi içeriklerini en yüksek kalitede sunmaya devam edebilmek için açıklamasıyla yapılan artış, son dönemlerde her alanda gelen fiyat artışları ve artan maliyetleri göz önünde bulundurunca çok şaşırtıcı olmadı.

MEVCUT ÜYELER FİYAT ARTIŞINDAN ETKİLENMEYECEK

İyi haber, edindiğimiz bilgiye göre, 8 Aralık itibarıyla yapılan artıştan mevcut üyeler etkilenmeyecek. Her ay üyeliğini yenileyen mevcut kullanıcılar, platforma 34,99 TL ücretle erişmeye devam edebilecekler. Devam eden üyeliğini iptal etmediği veya üyeliğinde bir değişiklik yapmadığı sürece mevcut üyeler, fiyat artışından etkilenmeyecek.

Mevcut üyeleri etkileyecek bir fiyat degişikliği olduğunda, önceden duyurusunun yapılacağının da bilgisini aldık.

Konuyla ilgili olarak Disney+'ın resmi web sitesinde yer alan açıklama şöyle:

Disney+’ın üyelik ücretleri* kaydolduğunuz üyelik türüne bağlı olarak farklılık gösterebilir:

Aylık ödeme planıyla üyelik: Kullanıcılar Disney+’a aylık 64,99 TL karşılığında kaydolabilir.

Yıllık ödeme planıyla üyelik: Kullanıcılar yıllık 649,90 TL ödeyerek Disney+’a tüm yıl boyunca erişebilir.

Not: Yukarıdaki fiyatlar yalnızca 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren üye olacak kullanıcılar için geçerlidir. Bu tarihten önce kaydolan üyeler mevcut planlarını iptal etmedikleri veya mevcut planlarında değişiklik yapmadıkları sürece faturalarında herhangi bir değişiklikle karşılaşmayacaktır."