Abone Ol

Disney Plus Gözünü Cansu Dere'ye Dikti! Siyaha Bulaşan Kadınlar

Sadakatsiz dizisi ile gündemden düşmeyen oyuncu Cansu Dere'nin şu dönemde Disney Plus’tan teklif aldığı ortaya çıktı.

Disney Plus Gözünü Cansu Dere'ye Dikti! Siyaha Bulaşan Kadınlar

Sadakatsiz dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Cansu Dere, son dönemde yurt dışında aldığı ödüllerle de çok konuşuldu. Oyuncunun yıldızının parladığı şu dönemde Disney Plus’tan teklif aldığı ortaya çıktı.

Hande Erçel, Pınar Deniz, Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan gibi genç oyunculara yönelen Disney Plus’un tecrübeli kadın oyuncuları da yakın takibe alması dikkatlerden kaçmadı.

Medyapım tarafından hazırlıkları yapılan Siyaha Bulaşan Kadınlar isimli dizi için Cansu Dere de başrol kadın oyuncu olarak teklif götürülen isimler arasında bulunuyor. Büşra Cebe’nin aynı isimli kitabından uyarlanan kitap 7 kadının sarsıcı hikayelerini anlatıyor…

Dizide yer alacak olan 7 önemli kadın karakterinden birisi için Cansu Dere’nin de teklif aldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Sadakatsiz dizisinde Asya olarak izlediğimiz Cansu Dere’nin teklif konusunda nasıl bir yanıt vereceği de merakla bekleniyor.

Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil adlı kadınların sarsıcı hikâyesini anlatacak dizide çok etkili kadın oyuncuların buluşması bekleniyor. Beren Saat ve Tuba Büyüküstün’e de teklifler yapıldığı yönünde bilgiler var.

Cansu Dere, çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonunda rolüne devam ederken, dizinin üçüncü sezonda da ekranda yer alma ihtimali bulunuyor.