Abone Ol

Diriliş Ertuğrul'dan bir rekor daha

Ekranların reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul, dün gece yayınlanan bölümüyle sezonun en yüksek reyting oranlarını aldı, rakiplerini geride bıraktı.

Diriliş Ertuğrul'dan bir rekor daha

TRT 1’de beş sezondur tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul, dün gece yayınlanan bölümüyle sezonun en yüksek reyting oranlarını alarak, rakiplerini geride bıraktı.

Diriliş Ertuğrul, 138. Bölümüyle yeni bir rekora imza atmış oldu.

“Süleyman Şah Oğlu Yiğit Ertuğrul “ adlı türkü geceye damgasını vurdu!

Ekranların reyting rekortmeni “Diriliş Ertuğrul”, dün geceye Kayı Obasının Ozanı karakterine hayat veren Şemistan Eli Zamanlı’nın “Süleyman Şah Oğlu Yiğit Ertuğrul” adlı türküsüyle de geceye damgasını vurdu.

Diriliş Ertuğrul'dan bir rekor daha - Resim: 16 Mart 2019 Reyting sonuçları: Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Fatih Portakal lider kim?

70 bine yakın tweetle Türkiye’de birinci oldu, dünya gündeminde bir buçuk saat konuşuldu!

TRT 1’de beş sezondur tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen “Diriliş Ertuğrul”, geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümüyle yine yeni bir rekora imza attı. "Diriliş Ertuğrul" geceyi 70 bine yakın tweetle Türkiye’de birinci tamamlayarak, dünya gündeminde bir buçuk saat konuşuldu.

Türkiye’yi uluslararası birçok platformda da başarı ile temsil ediyor…

Türk televizyon tarihine adını yazdırmanın yanı sıra dünyada ses getiren ve yayınlandığı 85’in üzerinde ülkede 25 lisana çevrilerek rekor kıran “Diriliş Ertuğrul” Türkiye’yi uluslararası birçok platformda da başarı ile temsil ediyor.