Abone Ol

Diriliş Ertuğrul 94.bölüm fragmanı Atsız Bey ilk kez görüldü bakın kim

TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul bu akşam 94.bölümüyle ekrana gelecek. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Diriliş Ertuğrul yeni bölümde nefesler tutulacak.

Tarihi dizi olan Diriliş Ertuğrul'da bu akşam büyük bir mücadeleye şahit olacağız. Herkes Atsız Bey'in kim olduğunu merakla beklerken bu akşam gerçek ortaya çıkacak.

Diriliş Ertuğrul'un son bölümü nefesleri kesti. Çok sayıda yeni oyuncunun katıldığı Diriliş Ertuğrul'un bu akiam yayınlanacak olan 94. bölümünde ise Atsız Bey olarak diziye katılan Orhan Kılıç, Ertuğrul Gazi'nin karşısına çıkıyor. Uzun süredir dizi ve film projesinde yer almayan başarılı oyuncu Orhan Kılıç Diriliş Ertuğrul ekibine dahil Diriliş Ertuğrul'un son bölümü nefesleri kesti. Çok sayıda yeni oyuncunun katıldığı Diriliş Ertuğrul'un bu akiam yayınlanacak olan 94. bölümünde ise Atsız Bey olarak diziye katılan Orhan Kılıç, Ertuğrul Gazi'nin karşısına çıkıyor. Uzun süredir dizi ve film projesinde yer almayan başarılı oyuncu Orhan Kılıç Diriliş Ertuğrul ekibine dahil olmuştu. Orhan Kılıç Diriliş Ertuğrul dizisinde Atsız Bey rolünü canlandırıyor.

ATSIZ BEY TARİHTE KİM?

Kısa bir sürede Güney Suriye ve Filistin topraklarını ele geçiren Atsız Bey, başarılı bir Türk komutandır.

ORHAN KILIÇ KİMDİR?

1974 yılında Almanya’da dünyaya gelen Orhan Kılıç Berlin Yüksek Sanatlar Akademisinden 2000 yılından mezun oldu. Almanya’da oynadığı tiyatro oyunlarıyla en iyi erkek tiyatro oyuncusu ödülüne layık görülen Orhan Kılıç dikkatlerini üzerine çekmeyi başarmıştır. Hürriyet gazetesi muhabiriyle evli olan Orhan Kılıç'ın çocuğu yok.