Abone Ol

Diriliş Ertuğrul 60. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Son yayınlanan bölümde seyirciyi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un gelecek bölümü merakla beklenmeye başladı.

Diriliş Ertuğrul'da Noyan ve Sungur Tekin öldü mü?

Çarşamba akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul, 59. bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Dizi bitiminin ardından Diriliş Ertuğrul 60. bölüm fragmanı ise yayına girdi. Diriliş Ertuğrul'un 60. bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul Noyan öldü mü? TRT 1 ekranların en çok izlenen dizi olan Diriliş Ertuğrul Noyan ölerek diziye veda mı ediyor. Ertuğrul ile karşılaşan Noyan ölecek mi kurtulacak mı. İşte Diriliş Ertuğrul 60. öbölüm fragmanı ve diğer detaylar...

Diriliş Ertuğrul 60. bölüm fragmanı

TRT 1 ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 1 hafta aradan sonra bomba bir bölümle geri döndü. UEFA Avrupa Ligi final maçı nedeniyle 1 hafta ertelenen dizi müthiş çekilen son sahnesiyle ekrana geldi. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm tanıtım ve tüyoları sizlerle. Diriliş son bölümde Noyan ölümle karşı karşıya kalıyor. TRT sevilen dizisinde Noyan ölecek mi kurtulacak mı merakla bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul 60. bölüm fragmanı yayınlandı - Resim: 1Diriliş Ertuğrul'un Ömer'i Bosna'da film çekecek

Ben onlara benzemem Ertuğrul ölüm benim için şereftir sözleri sonrası Ertuğrul sessiz halleri damga vurdu. Beni öldürmeyeceğine pişman olacaksın soyundan olan kim varsa hepsini kendi ellerimle öldüreceğim diyerek tehditlerine devam etti. Ertuğrul o anlarda aklına eskiler geldi ve daha fazla dayanamadan Noyan eline Mıh çekti. Ertuğrul daha sonra MIH’ı, Noyan’ın eline çaktı. Benim elimi mıhlarken benim alacağım zevki alacakmısın diyerek Ertuğrul gerekeni yaptı.

DİRİLİŞ. ERTUĞRUL'UN 59. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

tuğrul, hem Yiğit'i kurtarmak hem de Sadettin Köpek'in kurduğu oyunu çökertmek için yola çıkıyor. Yiğit, Turgut'un isyancı beylerin elinden kurtulmasına yardım ediyor. Yiğit, Ertuğrul'un yanına gidiyor. Bunu öğrenen sadettin Köpek, isyancı beylerin karargâhına baskın yapıyor. Yiğit, baskın sırasında göğsünden ok ile yaralanıyor.

Ertuğrul ve alpları bu sert çarpışmadan kurtulmayı başarıyor. Bu sırada Tuğtekin, Noyan'ı tuzağa düşürüyor ama ağır yaralanan Tuğtekin oluyor. Saadettin Köpek, Ertuğrul'un yakalanmasını emrediyor.

Diriliş Ertuğrul 60. bölüm fragmanı yayınlandı - Resim: 2Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Konya’da

Tuğtekin ve Gökçe obaya getiriliyor. Gökçe ölmesi ve Tuğtekin'in ağır yaralı olması obada büyük üzüntü yaşatıyor. Olanları duyan Ertuğrul, büyük bir risk alarak obaya dönüyor.

Ertuğrul, Sungur Tekin ile kavga ederken Tuğtekin son nefesini veriyor.

Canı yanan Etuğrul gözyaşlarını tutamıyor ve intikam yemini ediyor. Alplar ise kervansaraydan çıkan Boğaç'ı yakalıyor ve mağaraya götürüyor.

DİRİLİŞ: ERTUĞRUL'UN KONUSU

Osmanlı Devleti'nin kurulmasından önceki dönemde geçen 'Diriliş: Ertuğrul', Ertuğrul Gazi ile Halime Hatun arasındaki aşkı ve Ertuğrul Gazi ile kardeşi Gündoğdu arasındaki iktidar mücadelesini konu alıyor.

Ertuğrul Gazi, Selcan Hatun'un iktidara sahip olmak için çıkardığı entrikalarla Bizans İmparatoru Titus ve dönemin Mason lideri Üstad-ı Azam'la savaşıyor. Babası Süleyman Şah'tan aldığı savaş ustalığı ve annesi Hayme Ana'dan aldığı merhametle Türkleri tek çatı altında toplamayı hedefleyen Ertuğrul Gazi'nin bu yoldaki en büyük destekçileri ise Turgut Alp, Doğan Bey ve Bamsı Beyrek oluyor. Ertuğrul Gazi'nin akıl hocalığını ve yol göstericiliğini ise İlyas Fakih, İbn-i Arabi ve Kurdoğlu yapıyor.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ ve Kemal Tekden'in üstlendiği 'Diriliş: Ertuğrul'un oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Didem Balçın, Osman Soykut, Mehmet Çevik, Esra Bilgiç, Evrim Solmaz, Uğur Güneşi, Cengiz Coşkun, Cavit Çetin Güner, Nurettin Sönmez, Hande Subaşı, Serdar Gökhan, Hakan Vanlı ve Reshad Strik yer alıyor.