Abone Ol

Dilipak: AKP'ye Bu Oyunu AKP İçindeki FETÖ'nün Zihniyet İkizi Mi Oynuyor?

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, cinsiyet değiştirme operasyonları ve Lanzarote Sözleşmesi’ne değinerek AKP’yi eleştirdi. Dilipak, “AK Partiye bu oyunu, AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler mi oynuyor, yoksa başkaları da mı var” ifadelerini kullandı.

Dilipak: AKP'ye Bu Oyunu AKP İçindeki FETÖ'nün Zihniyet İkizi Mi Oynuyor?

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında cinsiyet değiştirme operasyonları ve Lanzarote Sözleşmesi’ne değinerek AKP’yi eleştirdi.

“AK Partiye bu oyunu, AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler mi oynuyor, yoksa başkaları da mı var” diyen Dilipak şöyle devam etti:

"Biliyorum, bu memlekette o kadar Deist de yok, Gay de, Lezbiyen de. Cinsiyet değiştiren de yok..

Ama ben bir türlü anlayamıyorum, bütün T.C. yurttaşlarının kimliklerine nasıl, hangi anlayış, cür’et ve cesaretle “Gender” yazıldı. O 14 yaşındaki çocukların, din, ahlak ve gelenekten, biyolojik cinsiyetinden bağımsız, cinsel yönelim ve deneyimle cinsel tercihte bulunmasından söz eden sözleşme oy birliği ile nasıl imzalandı.  Sahi AK Parti’ye bu oyunu kimler oynuyor!”

 Türkiye’de onlarca firmanın ve yüzlerce belediyenin, LGBT bireylerine pozitif ayırımcılık uyguladığını yazan Dilipak, KADEM’in bile, “Biyolojik cinsiyet” yerine “Toplumsal cinsiyet” kavramını “eşitlik” değil, “adalet” ile ilişkilendirerek kullandığını ifade etti.

 Cinsiyet değiştirme işinin ilk aşamasının cerrahi müdahale olmadığını yazan Dilipak, “Ama cerrahi müdahale SGK kapsamına alındı. Zaten bu aşıdan sonra artık bu tür vakalarla, kısırlıkla, sakat doğumlarla, anomalilerle daha çok karşılaşacağız. Yediklerimiz, içtiklerimiz, demin söyledim, o paketli gıdaların çoğunda helal sertifikalı fıtrata yabancı ürünleri tüketenler, kendilerinde gözükmese de bir sonraki nesilde genetik sapmaları görecekler. 

Şimdi de, Lanzarote’ye göre, 14 yaşında bir çocuk, cinsel yönelim, ardından deneyimle sonunda bir tercihte bulunabilir ve cerrahi müdahaleye geçilebilir” diye yazdı.