Abone Ol

Didem Ciner Bloomberg HT'nin başına kimi getirdi?

Bloomberg HT Genel Müdürlüğü görevini yürüten Cem Coşkun bu görevinden ailevi sebeplerden dolayı ayrılırken Show TV ve Bloomberg HT Ankara Temsilcisi olarak görev yapan Ali Can Türkoğlu, Bloomberg HT'nin yeni Genel Müdürü oldu.

Didem Ciner Bloomberg HT'nin başına kimi getirdi?

Ciner Medya Grubu Koordinatörü Didem Ciner, az önce Bloomberg HT'de gerçekleşen flaş atamayı çalışanlara duyurdu.

İşte Didem Ciner'in çalışanlara duyurduğu o atama kararı:

Aralık 2009 tarihinden itibaren Grubumuz bünyesinde görev alan, son olarak Bloomberg HT'nin Genel Müdürlüğü görevini üstlenen değerli çalışma arkadaşım Cem Coşkun’un ailevi sebeplerden dolayı görevinden ayrılmak istemesi üzerine kendisinden boşalan kadroya Show TV ve Bloomberg HT Ankara Temsilcisi olarak görevini sürdüren değerli çalışma arkadaşım Alican Türkoğlu atanmıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Ali Can Türkoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur.

Mart ayı sonu itibariyle Bloomberg HT Genel Müdürlüğü görevinden ayrılacak olan Cem Coşkun, Yayın Kurulu Danışmanı olarak Grubumuzda çalışmaya devam edecektir.

Cem Coşkun ve Ali Can Türkoğlu’na bugüne kadar yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde de başarılarının devamını diliyorum.