Abone Ol

Didem Arslan Yılmaz duyduklarına inanamadı: Kocam benim yanımda Eltimle cinsel ilişkiye girdi

Show TV’de hafta içi her gün canlı yayınla ekranlara gelen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’nin ele aldığı Rukiye Koral konusunda büyük itiraf geldi. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına katılan 32 yaşındaki Rukiye, eşi ve eltisiyle ilgili akıllara durgunluk veren bazı iddialar ortaya attı. Eşiyle yengesinin birlikte olduğunu belirten Rukiye'nin anlattıkları bir yandan ağızları açık bırakırken diğer yandan eşi Yılmaz'ın iddiası da şaşırttı.

Didem Arslan Yılmaz duyduklarına inanamadı: Kocam benim yanımda Eltimle cinsel ilişkiye girdi

Programa Samsun’dan katılan Rukiye Koral (32), 13 yıllık eşi Yılmaz Koral’ın (40) 6 çocuğunu göstermediğini ve kendisini eltisi ile aldattığını iddia ederek Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istemişti. Rukiye, eşi Yılmaz’la canlı yayında yüzleşti. Stüdyoya gelen Yılmaz, karısının iftira attığını ve kendisini en yakın komşusu Bünyamin ile aldattığını dile getirdi. Canlı yayına telefon ile bağlanan Rukiye’nin ağabeyi ise Rukiye’nin sürekli evden kaçtığını iddia etti.

Didem Arslan Yılmaz’ın “En küçük çocuğun kimden?” sorusunun üzerine Rukiye gerçeği itiraf etti. 6 yıl önce, kocası Yılmaz ile eltisinin ilişkisi yüzünden komşusu Bünyamin ile beraber olduğunu ve 2 buçuk yaşındaki kızının Bünyamin’den olduğunu açıkladı. Bu iddialar karşısında şaşkına dönen Yılmaz stüdyoyu terk etti.

KOCAM YENGESİYLE BİRLİKTE OLDU DEDİ AMA...

32 yaşındaki Rukiye, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında akılalmaz iddialarıyla karşımıza çıktı. 17 yaşındayken evlendiği eşinin yengesiyle ilişki yaşadığını belirtti.

Eşi Yılmaz'la abisinin zoruyla evlendirilmiş. İnşaatta iyi çalıştığı için hemen bir ayda evlendirilmiş.

Buna dayanamadığı için evi terk ettiğini belirten Rukiye, 6 çocuğunu göremediğini söyledi.

Çirkin aldatma iddiasıyla ilgili de "Yengesiyle aldatıyor beni. Evlendikten beri var bu. Kimse inanmadı, ailem de normalmiş gibi davrandı." dedi.

13 senedir şiddet gördüğünü dile getiren Rukiye, "Gözlerimle gördüm, beni uyuyor zannettiler. Kendi kocasının yatağından kalkıp bizim yatağa geliyordu." ifadelerini kullandı. "Gece uyanıyordum eşimi yanımda bulamıyordum. Yengesinin odasına gidiyordu." sözlerini de ekledi.

Daha sonra yayına bağlanan Yılmaz, bu iddiaları kabul etmedi. "Sen ve yengen bana oyun oynadınız." diyen Yılmaz'a Rukiye, "Senin öz karın yengen" yanıtını verdi. Yılmaz da başka bir iddia ortaya attı. Rukiye'nin en yakın komşusu Bünyamin'le aldattığını söyledi. Rukiye de 2.5 yaşındaki kız çocuğunun babasının Bünyamin olduğunu itiraf etti.