Abone Ol

"Diana gibi ölmek istemiyorum!!!" Kate Middleton, İngiltere'nin müstakbel kralı William'la nişanı bozdu.

İngiltere tahtının, veliahdı olan Prens William'ın,kız arkadaşı Kate Middleton'dan ayrıldığı haberi dün dünya gündemine bomba gibi düştü.

"Diana gibi ölmek istemiyorum!!!" Kate Middleton, İngiltere'nin müstakbel...

Paparazziler İngiltere tahtından bile vazgeçirdi. Sonunun paparazzilerden kaçarken ölen Prenses Diana gibi olmasını istemeyen Kate Middleton, İngiltere'nin müstakbel kralı William'la nişanı bozdu

İngiltere tahtının, babası Prens Charles'dan sonra ikinci sıradaki veliahdı olan Prens William'ın, 2001 yılından bu yana birlikte olduğu kız arkadaşı Kate Middleton'dan ayrıldığı haberi dün dünya gündemine bomba gibi düştü. Çünkü 6 yıldır birlikte olan çiftin evlenmesine kesin gözüyle bakılıyor, hatta Middleton "Yeni Diana' olarak anılıyordu. İşte ne olduysa bu yüzden oldu.

Kraliyete yakın çevreler, St. Andrews Üniversitesinde okudukları sırada tanışan ve o tarihten bu yana birlikte olan çiftin ayrılmasında paparazzilerin baskısının etkili olduğunu savundu. Çünkü Kate de 31 Ağustos 1997'de Paris'te sevgilisi Dodi El Fayed'le birlikte paparazzilerin takibinden kurtulmaya çalışırken ölen kaynanası Diana gibi sürekli basının takibindeydi.

"Diana gibi ölmek istemiyorum!!!" Kate Middleton, İngiltere'nin müstakbel kralı William'la nişanı bozdu. - Resim: 3

EVİNDE KAMP KURMUŞLAR

Fotoğrafları İngiltere'de Kate Moss ve Victoria Beckham gibi dünyaca ünlü isimlerinkinden bile daha çok para eden Kate Middleton'un Batı Londra'daki evinin önünde paparazzilerin amp kurduğu ve genç kızı adım adım izlediği biliniyordu. Hatta ay başında Daily Mirror gazetesine karşı dava açmış, Prens William da basına, sevgilisini rahat bırakmaları çağrısında bulunmuştu. Prens, bununla da kalmayıp nişanlısı için 10 koruma tutmuştu. Bazı gazeteler, Kate ile Prens Charles'ın ölen eşi Prenses Diana arasında benzerlikler kurarken, "belli ki Prens Charles ile nişanlandığı günden itibaren paparazzilerin ilgisini çeken ve ölümü de bir kovalamaca sırasında trafik kazası sonucu olan Diana'nın akıbetinin tekrarlanması istenmiyor" yorumları yapıldı. Halen Jigsaw adlı giyim firmasında çalışan Middleton'un babası, katalaog satışı yapan bir şirketin sahibi zengin bir iş adamı olarak tanınıyor. Bugün