Abone Ol

DHA Hatay muhabiri Depreme ailesiyle uykusunda yakalandı

Demirören Haber Ajansı Hatay Muhabiri İzzet Nazlı (33), eşi Seda Nazlı (30) ile çocukları Esila (5) ve Ahmet Eren Nazlı (10), Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki ilk depremin vurduğu Hatay'da yıkılan evlerinin enkazında yaşamlarını kaybetti.

DHA Hatay muhabiri Depreme ailesiyle uykusunda yakalandı

Demirören Haber Ajansı Hatay Muhabiri İzzet Nazlı ile eşi ve 2 çocuğu Hatay'daki evlerinde yakalandıkların depremde enkaz altında kalarak yaşımını yitirdiler.

Vefat haberini Demirören Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü Celal Korkut açıkladı. Korkut, açıklamasında "Depremin olur olmaz bölgedeki tüm arkadaşları aradık. Önceliğimiz onların, ailelerinin sağlığı, iyi oldukları haberini almaktı. İzzet'i de aradık, aradık, aradık ulaşamadık 😢
Adana'dan arkadaşlarımız hemen Hatay'a hareket etti. Güçlükle gittiklerinde gördükleri manzara korkunçtu. Yanyana onlarca bina dümdüz olmuştu. Ne elektrik vardı ne GSM hatları çalışıyordu. Enkazın arasından geçip İzzet'in evini buldular. O da yerle bir olmuştu.
Ama yine de ümidimizi kaybetmedik. Depremden 24 saat sonra 30 saat sonra sağ salim çıkartılanlar vardı. İzzet, eşi ve iki çocuğu da enkaz arasında sıkışmış kurtarılmayı bekliyor olabilirdi.

 Aradık, imkanlarımızı zorladık herkese ulaşıp destek istedik.

Ama bu akşam acı haber geldi 😢

Enkaz kaldırma çalışmaları sırasında İzzet ve ailesinin cenazelerine ulaşılabildi. DHA Hatay muhabiri arkadaşımız İzzet Nazlı (33) eşi Seda Nazlı (30) ile çocukları Esila (5) ve Ahmet Eren Nazlı (10) büyük depremde yerle bir olan Hatay'daki evlerinde hayatını kaybetti.