Abone Ol

Devriye’nin iki ünlü ismi yıllar sonra TYT Türk ekranlarında buluştu

Türkiye’nin yeni televizyonu TYT Türk’te hafta içi her gün 14:30’da yayınlanan, Ebru Keser'le Hayatın Tadı programında dün, hem geçmişe yolculuk, hem de yılların dostluğu vardı.

Devriye’nin iki ünlü ismi yıllar sonra TYT Türk ekranlarında buluştu

Türk televizyon tarihinin unutmadığı, bir döneme damga vurarak esip gürleyen program DEVRİYE'nin yolu bu kez de TYT Türk stüdyosundan geçti.

Gazeteci Bilge Egemen'in konuk olduğu yayında sunucu Ebru Keser, eski partneri ile eski günleri yad ederken, bu dostluğa tanıklık eden bir çok önemli isim, canlı telefon bağlantılarıyla stüdyoda hatıralarını bir kez daha güncelledi.

Gazeteci Mahmut Övür, Magazinin duayeni Ali Eyüboğlu, Müzisyen Nejat Yavaşoğulları, Oyuncu Settar Tanrıöğen, Buket Dereoğlu ve Yeni Türkü'nün sevilen solisti Derya Köroğlu'da eski ama eskimeyen ikiliye duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Bugün de hız kesmeden ünlü astrolog Filiz Özkol ve mutfağın prensi Burak Arslan şefle beraber canlı yayınına 14:30’da devam edecek olan Ebru Keser'le Hayatın Tadı programında, yılların deneyimli haber yüzü TYT Türk Ana Haber Anchorwomanı Türkan Varol Kaya ile Avukat - Yazar Cengiz Hortoğlu konuk olacaklar.