Abone Ol

Devlet Bahçeli: Durmasınlar yüzde 5-6’ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler

MHP Lideri Bahçeli, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Bahçeli o iddiaya çok kızdı: Şerefsizce iddia etsinler…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Suruç’taki saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kanlı ve kahpe saldırı aynı zamanda demokrasimizi, Türkiye’nin birlik beraberliğini hedef almıştır. Ancak teröristler kazdıkları kuyuya kendileri düşecekler, milli birlik ve kardeşliğimizi yıkamayacaklardır” dedi.

Bahçeli, seçim anketlerine de tepki göstererek, "Durmasınlar yüzde 5-6’ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler. Bunlara aldırış etmeyiniz. Bunlara ciddiye ve dikkate almayınız. MHP’nin inişi ve iddiası için el ovuşturmaya maya ve meşrebi haramla dolanlar 24 Haziran’da ya şok olacaklar ya da yok olacaklardır" dedi.

MHP Lideri Bahçeli, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Sinan Erdem spor salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Bahçeli, Suruç’taki saldırıya ilişkin, “Bu alçak terör saldırısı sonucunda 4 kişi hayatın kaybetmiş 8 kişi yaralanmıştır. Kanlı ve kahpe saldırı aynı zamanda demokrasimizi, Türkiye’nin birlik beraberliğini hedef almıştır.

Ancak teröristler kazdıkları kuyuya kendileri düşecekler, milli birlik ve kardeşliğimizi yıkamayacaklardır. Kürt kökenli kardeşlerimiz tuzakları bozacak, terör figüranlarını yerle yeksan edecektir. Suçta teröristler açtığı ateş sonucu hayatın kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum. Şimdi anlaşıldı mı cumhur ittifakı niye önemli, neden hayati ve vazgeçilmez değerde” ifadelerini kullandı.