Abone Ol

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip

Süper Lig'in 20. haftasında şampiyonluğun en önemli adaylarından olan Trabzonspor ile Fenerbahçe, Trabzon'da bir araya geldi. Liderlik mücadelesini yakından ilgilendiren maçta galip gelen taraf, 2-1'lik skorla ev sahibi Trabzonspor oldu.

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip

Müthiş bir tempoya sahne olan maçta taraflar golleri ilk yarıda buldu. İki takım ayrıca ilk 45 dakikada sayısız pozisyondan da yararlanamadı. Trabzonspor'un golleri 15'te Sörloth ve 32'de Filip Novak'tan geldi.

Fenerbahçe ise henüz 48. saniyede Max Kruse ile öne geçti ancak Fırtına'nın seyircisinin de desteğiyle geri dönüşüne engel olamadı. Ev sahibi Trabzonspor'da 46'da yeni transfer Guilherme de forma şansı buldu.

Karşılaşmanın Kritik Anları:

Dk. 1: Mikel'in Ozan'ın baskısıyla orta sahada kaptırdığı topun ardından Rodrigues çok çabuk ceza sahasına indi ve içeri çevirdiği topa Kruse'nin gelişine düzgün vuruşu ağlarla buluştu.

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip - Resim: 1

Dk. 14: Gustavo'nun pasıyla ceza sahasında bir anda topla buluşan Kruse'nin vuruşu savunmaya da çarpıp kaleci Uğurcan'ın kucağına gitti.

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip - Resim: 2

Dk. 15: Ekuban'ın muhteşem ara pasını ceza sahasında kontrol eden Sörloth, dar açıdan nefis bir vuruşla Altay'ı mağlup etti.

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip - Resim: 3

Dk. 26: Sörloth'un sol kanattan uzak köşeye doğru yaptığı ortasına Ekuban iyi bir kafa vuruşu yapamadı, top yandan auta gitti.

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip - Resim: 4

Dk. 32: Sosa'nın arka direğe yaptığı ortasına Campi kafayı vurdu, içerde yükselen Novak'ın kafa vuruşu ise ağlarla buluştu.

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip - Resim: 5

Dk. 41: Sağ kanattan son çizgiye inen Pereira'nın ortasına kale önünde kafa vuruşunu yapan Sörloth'un şutu üst direğe çarpıp auta çıktı.

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip - Resim: 6

Dk. 42:  Isla'nın ara pasıyla ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Muriqi'in vuruşunu kaleci Uğurcan kornere çeldi.

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip - Resim: 7

Dk. 44:  Ceza sahasının sağ çaprazında Muriqi'in pasıyla topla buluşan Tolga'nın vuruşunu kaleci Uğurcan bir kez daha kornere çeldi.

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip - Resim: 8

Dk. 54: Kruse'nin yaptığı ortasında ceza sahasında iyi yükselen Ozan Tufan'ın kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıktı.

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip - Resim: 9

Dk. 80: Maçta tempo düşerken, Fenerbahçe'de Gustavo driplingle ceza sahasına sokuldu ve yaklaşık 25 metreden kaleyi düşündü. Şutu ise kaleci Uğurcan'ın üzerine gitti.

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip - Resim: 10

Dk. 90+7: Luiz Gustavo, 72 ve 90+7'de gördüğü sarı kartlarla takımını 10 kişi bıraktı.

Fenerbahçe Karadeniz'de boğuldu: Trabzonspor 2-1 galip - Resim: 11