Abone Ol

Derya Aydın için Karadenizli sanatçılardan dev konser

Bir sene önce geçirdiği trafik kazasının ardından beyin fonksiyonlarını kaybeden Karadenizli şarkıcı Ebral Aydın’ın Eşi Derya Aydın için Karadenizli sanatçılar Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde bir araya geliyor.

Derya Aydın için Karadenizli sanatçılardan dev konser

Karadenizli şarkıcı Ebral Aydın'ın eşi Derya Aydın, geçirdiği trafik kazasından sonra beyin fonksiyonlarını kaybetti. Tek çare kök hücre tedavisi. Pahalı olan bu tedavi için Karadenizli müzisyenler bir araya geldi. 16 Ekim'de Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda verecekleri konserin tüm gelirini Derya'ya bağışlayacaklar!

Derya için hala umut var…
 Derya için umut olan kök hücre tedavisi onu yeniden hayata bağlayabilir. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılacak olan kök hücre nakli sayesinde ayağa kalkabilecek. Tedavi süreci uzun ve pahalı.

Karadenizli şarkıcılar Derya için bir araya geliyor...
Derya için sahne alacak dev kadro 16 Ekim Pazartesi günü saat 20:00 Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde birbirinden güzel şarkılarıyla sizlerle buluşacak.

Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde yapılacak olan konserde Cengiz Kurtoğlu, Selçuk Balcı, Resul Dindar, Niyazi Koyuncu, İmera Apolas Lermi, Salih Yılmaz ve Anadolu Ateşi en güzel şarkıları Derya için söyleyecek.

Derya Aydın için Karadenizli sanatçılardan dev konser - Resim: 1

Bilet almak için tıklayın!

http://www.biletix.com/etkinlik/UMSDE/TURKIYE/tr