Abone Ol

Denizli 2007 yılından bu yana en sıcak yazı yaşıyor

DENİZLİ, 2007 yılından bu yana en sıcak Haziran ayını yaşıyor. Gölgede 44 dereceyi bulan hava sıcaklığı bunaltırken, öğlen saatlerinde işlek cadde ve sokaklar bile bomboş kaldı.

Denizli 2007 yılından bu yana en sıcak yazı yaşıyor

Denizli, çöl sıcaklarıyla kavruldu. Artan hava sıcaklıkları nedeniyle Denizli Türkiye'deki en sıcak illerden biri oldu. Gölgede bile 44 dereceyi bulan hava sıcaklığı nemle birlikte daha fazla etkisini gösterirken, Denizlililer'in zorunlu olmadıkça sokağa çıkmadıkları gözlendi.

Denizli 2007 yılından bu yana en sıcak yazı yaşıyor - Resim: 1

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Çamlık Mesireliği içindeki Hayvanat Bahçesi'nin sevimli sakinleri görevliler tarafından hortumla su sıkılarak serinletildi.

Denizli 2007 yılından bu yana en sıcak yazı yaşıyor - Resim: 2

Hayvanat Bahçesi Görevlisi Erol Şanal, "Hayvanlara günde üç kez su veriyoruz. Onları da Allah yarattı. Sıcaklar hayvanları da çok etkiliyor" dedi.

Denizli 2007 yılından bu yana en sıcak yazı yaşıyor - Resim: 3

Denizliler ise, "Sıcaklarda ne yapacağımızı bilemiyoruz. Gölgede bile durmak çok zor" derken, Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri hava sıcaklarının hafta sonuna kadar devam edeceğini bildirdi.

Denizli 2007 yılından bu yana en sıcak yazı yaşıyor - Resim: 4



Denizli 2007 yılından bu yana en sıcak yazı yaşıyor - Resim: 5Denizli 2007 yılından bu yana en sıcak yazı yaşıyor - Resim: 6