Abone Ol

Deniz Baykal'a yanlış tedavi mi uygulandı?

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Baykal'a yanlış tedavi uygulandı" iddialarına cevap verdi. Andican, "En doğru, en yerinde tedavi yapılmış ve devam ediyor" dedi.

Deniz Baykal'a yanlış tedavi mi uygulandı?

SAĞLIK Bakanı Ahmet Demircan, Meclis'te basın mensuplarının sorusu üzerine, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında günlük bilgi aldıklarını ifade etti. Baykal'ın beyin faaliyetlerinin korunması için uyutulmasının devam ettiğini aktaran Demircan, solunumunun da desteklendiğini söyledi.

''OLUMLU İSTİKAMETTE GELİŞMELER GÖZLENİYOR"

Baykal'ın beyin ödeminin gerilediğine, ağrılı uyarılara cevap vermesinin de olumlu bir gelişme olduğuna dikkati çeken Demircan, "Bu aşamada geriye gidiş yok olumlu istikamette gelişmeler gözleniyor" dedi.

BAYKAL'A YANLIŞ TEDAVİ Mİ UYGULANDI?

Bakan Demircan, Baykal'a yanlış tedavi uygulandığına ilişkin iddialara ilişkin soruya, "Sayın Baykal, Türkiye'de en yetkin hekimlerin tedavisi altında. Baştan itibaren de hekimlerimiz bu konuda yetkin hekimler. Hekimlerin koyduğu endikasyonu, tedaviyi ancak o camia hekimler kendi arasında değerlendirebilir ki değerlendirmeler olumlu ve doğru... En doğru, en yerinde tedavi yapılmış ve devam ediyor" karşılığını verdi.

"BAYKAL'A YANLIŞ TEDAVİ UYGULANDI" İDDİASI

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, ismini vermeden "Türkiye'nin en önemli beyin cerrahlarından biri" dediği ismin iddialarını köşesine taşımıştı. Baykal'ın ünlü olmayan bir vatandaş olsaydı şimdi sağlık bir şekilde olacağını söylediğini anlattığı o profesörün iddiaları Altaylı'nın köşesine şöyle yansımıştı:

“Deniz Baykal, Deniz Baykal değil de vatandaş Ali Efendi olsaydı, muhtemelen şimdi evinde oturmuş televizyon izliyor olurdu. Ne yazık ki, önemli insanların kaderi bu. Deniz Bey’e fazla ihtimam göstereceğiz, hemen bir şeyler yapacağız diye peş peşe hatalı uygulamalar yaptılar. O yüzden de az ciddi olan durumu, çok ciddi hale geldi”.