Abone Ol

Demirtaş: Vay Arkadaş,Sıfırlama Tweetimi bile Sıfırlamışlar, Korkuyorsunuz

Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "2018'de kronometre sıfırlandı" açıklamasına yönelik, "Seçim akşamı halk senin kronometreni durdurunca sıfırı görürsün" yanıtına erişim engeli getirilmesine tepki gösterdi. Demirtaş, sosyal medya hesabından, "Vay arkadaş ya, sıfırlama tweetimi bile sıfırlamışlar! Bu kadar mı korkuyorsunuz" mesajını paylaştı.

Demirtaş: Vay Arkadaş,Sıfırlama Tweetimi bile Sıfırlamışlar, Korkuyorsunuz

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığı hakkındaki ‘Kronometre sıfırlandı’ sözlerini içeren paylaşımına engelleme kararı verilmesi hakkında, “Halk senin kronometreni durdurunca sıfırı görürsün” dedi.

Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "2018'de kronometre sıfırlandı" açıklamasına yönelik, "Seçim akşamı halk senin kronometreni durdurunca sıfırı görürsün" yanıtına Erdoğan’ın "kişilik hakları zedelendiği" gerekçesiyle erişim engeli getirildi.

 Demirtaş, erişim engeli haberinin Twitter hesabından paylaşarak açıklama yaptı.

"Vay arkadaş ya, sıfırlama tweetimi bile sıfırlamışlar! Bu kadar mı korkuyorsunuz" diye yazan Demirtaş, "Görüyorsunuz, her şeyden korkuyorlar arkadaşlar, her şeyden. Cesaretle direnmeye devam etmeli ve geri adım atmadan değişim düğmesine basmalısınız. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)