Abone Ol

Demet Şener'in beğendiği yorum olay oldu! Demet Akalın'a mesaj mı?

Demet Şener'in sosyal medyada beğendiği bir yorum, Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin boşanma haberlerine gerçekte ne tepki verdiğini ortaya koydu

Demet Şener'in beğendiği yorum olay oldu! Demet Akalın'a mesaj mı?

2005 yılında evlenen Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın çekişmeli boşanma davası ocak ayında sonuçlanmış ve beklenen karar çıkmıştı. Ancak Şener'in kesinleşmemiş karara itiraz etmiş ve bu nedenle boşanma gerçekleşmemişti.

Çiftin boşanma süreçleri ve davalar hala devam ederken bir boşanma haberi de bir dönem İbrahim Kutluay ile aşk yaşayan Demet Akalın'dan geldi.

'DEMET ŞENER YÜZÜNDEN AYRILDILAR'
16 yıl önce Demet Akalın ve İbrahim Kutluay'ın Demet Şener nedeniyle ayrıldığı öne sürülmüş, İbrahim Kutluay daha sonra Demet Şener ile dünyaevine girmişti.

Demet Akalın, Demet Şener ve İbrahim Kutluay çiftinin boşanmaları hakkında, ' Demet Şener hakkında konuşamam. Sadece ona teşekkür edebilirim. Düşünsenize ben de şu an 2 çocukla dul kalabilirdim' yorumunu yapmıştı.

Demet Şener'in beğendiği yorum olay oldu! Demet Akalın'a mesaj mı? - Resim: 1

DEMET AKALIN DAHA ÖNCE BOŞANDI

Öte yandan, Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın boşanma kararına '2 çocukla ben de dul kalabilirdim' yorumunu yapan Demet Akalın, Demet Şener'den önce 'dul' kaldı.

OLAY YORUM

Demet Şener, Demet Akalın- Okan Kurt çiftinin boşanma haberi hakkında sessizliğini koruyor.

Demet Şener'in dün yaptığı bir paylaşımına gelen yorumu beğenmesi olay oldu.

Demet Şener'in pozunun altına yapılan 'Ne demişler sen doğru dur Allah eğrinin cezasını verir. Sen çok asil bir bayansın. Senin günahını alanlar bir bir dökülüyor' yorumunu beğenmesi Demet Akalın- Okan Kurt boşanma haberlerine nasıl tepki verdiğini ortaya koydu.

Demet Şener'in beğendiği yorum olay oldu! Demet Akalın'a mesaj mı? - Resim: 2