Abone Ol

Demet Özdemir'den Deniz Bulutsuz'a destek

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, Sevgilisi Ozan Güven'den şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz'a sosyal medya hesabından destek mesajı paylaştı.

Demet Özdemir'den Deniz Bulutsuz'a destek

Ozan Güvenve sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’un aşkı olaylı bitti. İddialara göre 45 yaşındaki ünlü oyuncu kendisinden 17 yaş küçük olan sevgilisiyle geçen hafta sonu kavga etti. Sözlü başlayan tartışma Güven’in genç kadını darbetmesiyle büyüdü.

Aldığı darbeler sonucu gözüne kan inen Bulutsuz hastaneye giderek darp raporu aldı. Yaşadıklarını sadece yakın çevresiyle paylaşan Bulutsuz’un Güven’den şikayetçi olacağı öğrenildi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz'a sosyal medya hesabından bir destek mesajı paylaştı.

İşte Demet Özdemir'in paylaşımı:

#denizbulutsuz öncelikle tanıyorum ...Birlikte çalıştık ... Bu şiddeti kimse haketmiyor ne olursa olsun ! Kadına şiddetin her türlüsüne bela okuyorum ! Ne biçim bir öfke bu , nasıl bir akıl tutulması ! Çekin ellerinizi artık çekin !

Demet Özdemir'den Deniz Bulutsuz'a destek - Resim: 1