Abone Ol

Demet Özdemir Seçkin Özdemir aşkını Can Yaman mı bitirdi?

Demet Özdemir’in başrolünü oynadığı ‘Erkenci Kuş’ dizisindeki rol arkadaşı Can Yaman ile yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Demet Özdemir Seçkin Özdemir aşkını Can Yaman mı bitirdi?

Demet Özdemir ile 4 aydır aşk yaşadığı Seçkin Özdemir’in yakında nişanlanacağı iddia edilmişti.

Ancak Seçkin Özdemir “Asla öyle bir şey yok” dedi. Sevgililer 21 Eylül Cuma günü birbirlerini Instagram’da takipten çıkardı.

Demet Özdemir “Can’la aşk yok. Sadece arkadaşız. Seçkin’e ihanet etmedim. Biz denedik, ama olmadı. İşlerimiz çok yoğundu, görüşemiyorduk. İlişkimizin ömrü bu kadarmış” açıklamasını yaptı.

Demet Özdemir Seçkin Özdemir aşkını Can Yaman mı bitirdi? - Resim: 1

BU SÖZLER ELE VERMİŞTİ

Can Yaman, Hello Dergisi’ne 1 ay önce verdiği röportajda “Şu an aşık mısınız?” sorusunu şöyle cevaplamıştı: “Onu hiç söylemeyeyim, şimdilik bana kalsın.” Demet Özdemir sorulduğunda ise şunları söylemişti: “İlk günden beri aramızda müthiş bir uyum var.

Çok enerjik, pozitif, espritüel. Onun kadar komik kız görmedim. Demet’le oynarken kendimi o kadar iyi hissediyorum ki, başkasıyla olan sahnelerimden çok farklı geçiyor.” Can Yaman başka bir röportajında da esprili kadınlardan hoşlandığını belirtmişti.

REYTİNG İÇİN Mİ?

Demet Özdemir ile Can Yaman’ın başrolünü oynadığı ‘Erkenci Kuş’un yayın günü değişti. 3 aydır salı akşamları yayınlanan dizi artık cumartesi ekrana geliyor. Bir iddia da şu: Dizinin reytingi için ‘Can ve Demet aşkı’ gündeme getirildi.

Can Yaman “Kolay aşık olmam. Bulduğum gerçek aşkı da bırakmam” demişti.

Seçkin Özdemir ile Demet Özdemir 3 ay önce aynı evde yaşamaya başlamıştı.