Abone Ol

Işın Karaca'yı çıldırtan olay! Zabıtalar yıkıma gelince...

Demet Akbağ'ın yeni programı ‘Demet Akbağ ile Çok Aramızda’ nın bu seferki şakazedesi ünlü şarkıcı Işın Karaca'ydı. Karaca'nın evini yıkmak isteyen şaka ekibine tepkisi ne oldu?

Işın Karaca'yı çıldırtan olay! Zabıtalar yıkıma gelince...

Işın Karaca'yı Yıkan 'Ev Yıkım' Şakası

Demet Akbağ yeni programı ‘Demet Akbağ ile Çok Aramızda’ ile havada, karada, denizde aslında her yerde artık. Akbağ'ın yeni projesi ile birçok meslektaşına, gizli kameraların devrede olduğu bir sırada şakalar hazırlıyor. Demet Akbağ, şaka çetesiyle ünlüleri gafil avlıyor.

"Beni Geçebiliyorsan Gir, Yık"

Yeni şaka zade ünlü sanatçı Işın Karaca'ydı. Işın Karaca'nın evine yıkım ekibi ile giden ‘Demet Akbağ ile Çok Aramızda’ grubu Karaca'yı şoka uğrattı. Hiç beklemediği anda birden yıkım ekibini ve evini yıkmak isteyen kepçeyi gören Karaca, adeta şok geçirdi. "Burası benim özel mülküm, giremezsiniz diye her fırsatta şaka ekibini durdurmaya çalıştı. Ellerinde yıkım kararı olduğunu belirten şaka ekibini anlamaya çalışan Karaca, yıkımı durdurmak için çok direndi.

Yıkım ekibi Karaca'ya 30 gün önce elinde boşaltma kararı olması gerektiğini ve bugün evi yıkacaklarını belirtti. Ünlü sanatçı hem üzgün hem de şok halinde avukatını aradı. Ekibin yavaş yavaş eve girip eşyaları boşaltmak istemesi ile çileden çıkan Işın Karaca, "Beni Geçebiliyorsan Gir, Yık!" dedi. Demet Akbağ'ı görmesi ile şaka olduğunu anladı. Şaşkınlık geçiren ünlü sanatçı şaka olduğunu anlayınca derin bir oh çekti.