Abone Ol

Demet Akalın'dan Hadise itirafı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın Beyaz Tv’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programına telefonla katıldı ve hakkında merak edilenlere dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Demet Akalın'dan Hadise itirafı

Yeni albümüne dair merak edilenlere cevap veren Demet Akalın, bebeği Hira’nın fotoğrafını Hülya Avşar ile paylaştığını, Hadise’nin dansını ise çok beğendiğini anlattı. Demet Akalın’ın ardından eşi Okan Kurt da açıklamalar yaptı ve ikinci çocuğu kendisinin değil eşi Demet Akalın’ın istediğini açıkladı.

DEMET AKALIN: OKUYUP DA ALBÜME KOYAMADIĞIM 4 ŞARKI VAR

Albümüm hem evlilik yıl dönümümüz hem de doğum günüm olan 23 Nisan tarihinde çıkacak. Yeni albümümde Ersay Üner’den, Erdem Kınay’dan şarkılar var. Fettah Can’dan şarkılar var. Albümde çok güzel şarkılar olacak. Okuyup da albüme koyamadığım 4 şarkı var.

DEMET AKALIN: BABASI İSTERSE HİRA’NIN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞIRIM

Hira’nın fotoğrafının yayınlanmasına babası izin vermiyor. Babası isterse fotoğrafı paylaşırım; para filan da istemem. Ne parası yahu!Hülya Avşar’a Hira’nın resmini attım. Ağzının suyu aktı. Kırkı çıkmadan çok söylemedim ama yakında birçok isim bize gelecek; Orhan Babalar da gelecek.

DEMET AKALIN: HADİSE’NİN DANSINI ÇOK BEĞENİYORUM

Dans etmeyi Hadise’ye çok yakıştırıyorum. Hadise’nin dansını çok beğeniyorum. Elif Güvendik’in hamileliğineyse çok sevindim ama kendisiyle görüşmedik. Ben ona güzel bir mesaj attım, o bana güzel bir mesaj attı.

DEMET AKALIN: BENİMLE ÇALIŞANIN SIRTI YERE GELMEZ

Benim param uğurlu ve bereketlidir. Arkadaşlarımın cüzdanına para koyduğum olur. Benimle çalışanın sırtı yere gelmez. Birkaç sanatçı para ödemediği için bana gelip, benimle çalışmak istediğini söyleyenler oldu.

OKAN KURT: İKİNCİ ÇOCUĞU BEN DEĞİL DEMET İSTİYOR

Kızım aşı sebebiyle ateşlenecek diye işe bile gitmedim. Herkes Hira’ya odaklandı. Bir görseniz; Hira adeta bir melek! Ayağımda sallıyorum, göğsümde uyuyor. Doğduğu gün bile hemşireler çıkaramadı ben çıkardım gazını. Ben ikinci çocuğu istemiyorum ama Demet istiyor, baskı yapıyor.


Demet söyleyecek Irina yürüyecek

Hadise'nin yaz paniği