Abone Ol

Demet Akalın ve Ayla Çelik'ten flaş para kavgası!

Sanat hayatının 20. yılına özel hazırladığı albüm için 1,5 milyon TL'yi gözden çıkaran Demet Akalın, beste almak için kapısını çaldığı Ayla Çelik ile para konusunda ters düştü.

Demet Akalın ve Ayla Çelik'ten flaş para kavgası!

Popun sevilen ismi Demet Akalın, sanattaki 20. yılını kutlayacağı albümünün çalışmalarına devam ediyor. Her sene seslendirdiği parçalarla yazın hitlerine imza atan Akalın, bu kez kışı selamlayacak.

1,5 MİLYON TL HARCADI

Son albümüne toplamda 15 şarkı alan Akalın, kesenin ağzını açtı. Ünlü isim, her bir eserin aranjesi için 10-15 bin euro para harcadı. En pahalı albüme imza atacak olan Akalın, aranjeler ve 15 şarkı olmak üzere çalışması için toplamda 1,5 milyon TL harcadı.

"60 DEĞİL, 120 BİN TL İSTİYORUM"

Şarkıları itinayla seçen Demet Akalın, ' Bağdat' şarkısıyla başarılı çıkış yakalayan Ayla Çelik'ten 5 şarkı aldı. Bu eserlerin her biri için 60 bin TL verdiği iddia edilen ünlü isim, ardından bir şarkı için daha Çelik'in kapısını çaldı. Ancak bu kez işlerin seyri değişti. Çünkü Ayla Çelik, "Artık 60 bin TL değil, 120 bin TL istiyorum" diyerek Akalın'a ters yanıt verdi.

OKAN KURT SORUNU ÇÖZDÜ

Akşam'ın haberine göre, bu sözlerin ardından ikili kısa süreli bir tartışma yaşadı. 1 hafta sonra devreye Okan Kurt'un girmesiyle soğuk rüzgârlar dindi. Kurt, Ayla Çelik'i arayarak 'Geçen tatsız bir olay olmuş. Sen bana hesabını gönder ben sana parayı gönderiyorum' diyerek ikilinin arasını düzeltmiş.