Abone Ol

Demet Akalın: Kazandığım her paradan yardım fonu oluşturdum

KIŞ ve turizm merkezi Uludağ’da düzenlenen gençlik festivali 'Winterfest 2016’da sahneye çıkan Demet Akalın çarpıcı açıklamalar yaptı.

Demet Akalın FAK-FUK-FON

Demet Akalın, sosyal medyadan gelen yardım talepleri için kazandığı her paradan 'yardım fonu' oluşturduğunu söyledi.
Demet Akalın, Winterfest 2016 etkinlikleri kapsamında bir hafta içinde ikinci kez Uludağ Grand Yazıcı Otel'de konser verdi. Sahneye özel orkestrası ve dört dansçı eşliğinde çıkan Demet Akalın konserini 1500 kişi izledi.  Akalın, iki saati aşkı programı süresince, pop şarkıların yanı sıra , arabesk de söyledi.
Konser öncesi gazetecilerin "Siz gençken bu tür festivallere katılır mıydınız?" sorusu üzerine kahkaha atan Demet Akalın, "Son yılların en büyük hakareti. Oğlum, Ajda  ölmedi. Ben sübyanım, sübyan. Oha yani. Sevgili Ajda Pekkan varken, genç popçulara sakın bu tip sorular sormayın" yanıtını verdi.
Demet Akalın 6 aydan ba yana uygun kalp nakli beklerken tedavi gördüğü Ankara Başkent Hastanesi'nde dün ölen 13 yaşındaki Zeynep Öykü Ertok'la ilgili olarak ise, "Bayağı takipteydik. Babayla birkaç gün önce konuştuğumuzda, çok iç açıçı konuşmadı. O gün sabaha kadar ağla ağla canım çıktı. Onun için de kötü oluyorum. Yarın da cenazeye yetişmeye çalışacağım eğer yetişezsem mutlaka evine gideceğim" dedi.
Kayseri’de eski eşine ayda 300 lira nafaka ödeyemeyince borcun faiziyle 3500 lira olmasıyla üç ay hapis cezasına çaptırılan kuru temizleyici Ahmet Eliaçık’ın borcunu avukatı aracılığıyla ödeten Demet Akalın bu konuya çok üzüldüğünü söyledi. Akalın, "Ahmet ağabey ile konuştuk, nafaka davasında. O çıkmış evine gitmiş. Çocuklarla konuştuk. O güzel bir haberdi. Enteresan bir haftaydı. Yardımlarla ilgili ben herkesten önce davrandım. Öyle kendimi çok iyi hissediyorum. Kazandığım her paradan 'Demet Akalın' diye bir fon oluşturdum. Sosyal medyadan ilk yardım gelene yardım yapıyorum" dedi.


Demet Akalın: Kazandığım her paradan yardım fonu oluşturdum - Resim: 1
Demet Akalın: Kazandığım her paradan yardım fonu oluşturdum - Resim: 2
Demet Akalın: Kazandığım her paradan yardım fonu oluşturdum - Resim: 3
Demet Akalın: Kazandığım her paradan yardım fonu oluşturdum - Resim: 4