Abone Ol

Demet Akalın ile Özlem Yıldız neden küstü?

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının bugünkü konuğu Demet Akalın oldu.

Demet Akalın ile Özlem Yıldız neden küstü?

Demet Akalın boşanma süreci boyunca destek olduğu Özlem Yıldız’a kırgın olduğunu belirtti. "Hayatımda olur ya da olmaz çok önemli değil" dedi. Akalın Özlem Yıldız’la aralarında yaşananların bir doğum günü daveti yüzünden olduğunu ama ayrıntı vermek istemediğini belirtti. Demet Akalın Sezer adlı arkadaşı ve Özlem Yıldız’ın evine geldiklerini fakat kendileriyle konuşmadığını ama evden kovmadığını da ekledi.
Demet Akalın"Bana mesaj da attılar ama önemli gördüğüm kişilerin mesajlarına geri dönerim" dedi. Akalın "İnsanlar beni üzmüyor sadece şaşırtıyor" dedi.

ÖZLEM YILDIZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Demet Akalın baby shower partisinde yaşanan olayları ilk kez Söylemezsem Olmaz’a anlattı. Baby shower partisi yüzünden annesiyle arasının limoni olduğunu ama annesinin herkes tarafından çok sevildiği bildiğini söyleyerek şu sözleri ekledi "annemin içi dışı bir kimse ona  kırılmıyor. Allahtan Zeynep Mansur da annemi tanıyor. Annem Zeynep’e karşı bir tavır sergilemedi orada kim olsaydı aynı şeyi yapardı. Çocukken de arkadaşlarımın ayakkabısına tuz koyardı" dedi.
Baby shower partisine herkesi çağıramadığını bazı kişilerin küs olduğunu dile getirdi ve bir temenni de bulundu"herkesin barışmasını istiyorum "dedi.


Zamanında kendi kardeşine kredi kartı borcu yüzünden kızdığını da söylemeyi ihmal etmedi. "Bana bin lira kredi kartı borcu gelirken kardeşime 5 bin lira geliyordu, ayrıca kızlar etrafından ayrılmıyordu. Ona dedim ki sen hiç aynaya baktın mı? Kızlar ablanın Demet Akalın olması sebebiyle sana yaklaşıyor bunu unutma dedim."

Demet Akalın’ın programa geleceğini duyan fanları ise Beyaz Tv kapısında erken saatlerde yer aldı. Canlı yayında "Fanlarım benim canım diyerek" Akalın fanlarını da unutmadı

DEMET AKALIN’ıN ANNESİNDEN ŞOK HAREKET -VİDEO-

ÖZLEM YILDIZ CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI.. VİDEO

ÖZLEM YILDIZ OĞLUYLA BODRUM TATİLİNDE FOTO GALERİ

ÖZLEM YILDIZ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI! İŞTE O ANLAR! VİDEO