Abone Ol

Dehşetin Dişleri filmi konusu ne? The Reef Dehşetin Dişleri oyuncuları

Show TV'de bu akşam ekranlara gelecek olan Dehşetin Dişleri filminin konusu ve oyuncu kadrosu internet kullanıcılarının merak ettiği sorular arasında. Bakın Dehşetin Dişleri filmine ilişkin detaylar neler?

Dehşetin Dişleri filmi konusu ne? The Reef Dehşetin Dişleri oyuncuları

Orijinal adı The Reef olan ve 2010 yılında gösterime girip oldukça beğeni toplayan Dehşetin Dişleri filmi, bu akşam ekranlara geliyor. Peki heyecanlı sahnelerin eksik olmadığı Dehşetin Dişleri filminin konusu nedir? Dehşetin Dişleri filmi oyuncuları kimler?

Dehşetin Dişleri filminin konusu

Avustralya'nın büyüleyici ama bir o kadar da tehlikeli olan açık sularında, deniz sevkiyatında çalışan Luke, kendisini ziyarete gelen eski sevgilisi Kate, kardeşi Matt ve Suzie'yi bir tekne turuna davet eder.

Endonezya kıyısına doğru seyahat etmeyi planlayan grubu, Avustralya sularındaki Büyük mercan kayalıkları bölgesinde hiç de hoş olmayan sürprizler beklemektedir.

Kayaklıklarda parçalanan tekne alabora olarak batar, yolcularının ise sadece 2 seçeneği vardır: ya enkaz üzerine bir umut kurtarılmayı bekleyecekler ya da köpek balıklarının cirit attığı bu sularda en yakındaki adaya, 20 mil kadar yüzeceklerdir.

Fazla yol almaya fırsat kalmaz ve peşlerine takılan büyük beyaz köpek balığı suları kana boyar.

Dehşetin Dişleri filminin oyuncuları

Damian Walshe-Howling - Luke

Gyton Grantley Gyton Grantley - Matt

Adrienne Pickering - Suzie

Zoe Naylor - Kate

Kieran Darcy-Smith - Warren