Abone Ol

Dehşetin detayları ortaya çıktı: Sen beni yatakta öyle görsen

Kendisine işkence uygulayan eşi tarafından öldürülen kadının olaydan 2.5 saat önce önce kocasından şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Dehşetin detayları ortaya çıktı: Sen beni yatakta öyle görsen

ANTALYA'da eşi tarafından aldatılan, işkence gören ve ardından öldürülen kadının olaydan önce polis merkezine gittiği ortaya çıktı.
Cani koca ifadesinde tartışma sırasında eşinin kendisine, "Sen beni yatakta o şekilde görsen nasıl olurdu" dediğini ve buna sinirlenip cinayeti işlediğini öne sürdü.
Antalya’da kendisini aldatan ve şiddet uygulayan eşi 31 yaşındaki Vural Ş. tarafından tabancayla öldürülen 29 yaşındaki Cemile Ş.’nin, olaydan 2.5 saat önce polis merkezine giderek kocasından şikayetçi olduğu ve hayatından endişe ettiğini söylediği ortaya çıktı. Vural Ş. ise ifadesinde, tartışma sırasında Cemile Ş.'nin kendisine, "Sen beni yatakta o şekilde görsen nasıl olurdu" dediğini, buna sinirlenip cinayeti işlediğini öne sürdü.
Afyonkarahisar’da oturan Cemile Ş. 20 gün önce çalıştığı şirketten eve geldiğinde, eşi Vural Ş.'yi yatağında başka bir kadınla yakaladı. Eşini kimseye söylememesi için tehdit eden Vural Ş. ona 10 gün boyunca şiddet uyguladı. Vücudunda sigara söndürülen Cemile Ş.baskılara daha fazla dayanamayarak Antalya’da oturan kız kardeşinin evine kaçtı.