Abone Ol

Davutoğlu'ndan Hilal Kaplan'a: Yazık, dünün Fetöcüsü bugün...

Ahmet Davutoğlu kendisine "konuşmazsan adam değilsin" diyen Sabah yazarı Hilal Kaplan'a cevap verdi.

Davutoğlu'ndan Hilal Kaplan'a: Yazık, dünün Fetöcüsü bugün...

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun “Terörle mücadele konusunda bizi bugün eleştirenler eski defterler açılırsa insan içine çıkamaz" sözlerine yönelik "Konuşmazsan adam değilsin" demişti. Ahmet Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen eski AKP milletvekili Abdullah Başçı, Hilal Kaplan'ın bu sözlerine yanıt verdi. Kişisel Facebook hesabından paylaşımda bulunan Başçı, "Yazık,dünün Fetöcüsü bugün ülkeyi dizayn etmeye çalışıyor" dedi.

Parti kuracağı iddia edilen ve bir süredir AKP aleyhine açıklamalarda bulunan eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun son konuşması gündemin üst sıralarında kendisine yer bulmuştu. Terörle mücadele konusuna değinen Davutoğlu, “Terörle mücadele konusunda bizi bugün eleştirenler eski defterler açılırsa insan içine çıkamaz. İleride Türkiye Cumhuriyeti tarihi yazıldığı zaman, eminim en kritik dönemlerden biri 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki dönem olarak yazılacaktır.” ifadelerini kullanmıştı.

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Ahmet Davutoğlu'nun söz konusu ifadelerini sert sözlerle değerlendirmişti. 'Konuşun ki "büyük resim" netleşsin' başlıklı bir yazı kaleme alan Kaplan, Davutoğlu'na yönelik "Konuşmazsan adam değilsin" demişti.

"Yazık, dünün Fetöcüsü bugün ülkeyi dizayn etmeye çalışıyor"

Parti kuracağı iddia edilen ve bir süredir AKP aleyhine açıklamalarda bulunan eski başbakan Ahmet Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen eski milletvekili Abdullah Başçı sosyal medya hesabı aracılığıyla dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Kişisel Facebook hesabı aracılığıyla Hilal Kaplan'a dair bir paylaşımda bulunan Başçı, "Yazık, dünün Fetöcüsü bugün ülkeyi dizayn etmeye çalışıyor" dedi.