Abone Ol

Davutoğlu'ndan Erdoğan'ın Helallik İsteğine Tepki: Veda Vakti Geldi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, vatandaştan ’helallik’ isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Davutoğlu'ndan Erdoğan'ın Helallik İsteğine Tepki: Veda Vakti Geldi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, vatandaştan ’helallik’ isteyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilişkin olarak, “Helallik istediğinize göre siz de iktidara veda vaktinin geldiğini anladınız” yorumunu yaptı.

Erdoğan’ın, “Sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz” açıklamasına muhalefetten tepki gelmeye devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ardından bir paylaşım da Davutoğlu’ndan geldi.

Davutoğlu Twitter hesabından, “Sayın Erdoğan, helallik istediğinize göre siz de iktidara veda vaktinin geldiğini anladınız. Evet, sandık Gelecek, halk kötü yönetimin faturasını kesecek ve siz gideceksiniz. Liyakatli kadrolar Gelecek, halkın yüzü yeniden gülecek" ifadesini kullandı.

Davutoğlu'ndan Erdoğan'ın Helallik İsteğine Tepki: Veda Vakti Geldi - Resim: 1