Abone Ol

Danimarka-Finlandiya Maçında Christian Eriksen Fenalaştı

Danimarka - Finlandiya maçında Danimarka'nın oyuncusu Christian Eriksen fenalaştı.

Danimarka-Finlandiya Maçında Christian Eriksen Fenalaştı

EURO 2020 B Grubu'ndaki Danimarka - Finlandiya maçının 42. dakikasında Christian Eriksen bir anda yere yığıldı. Yerde hareketsiz kalan Eriksen için sağlık görevlileri müdahale için oyun alanına geldi. Yıldız futbolcuya kalp masajı yapıldı.

Danimarka - Finlandiya maçında Danimarka'nın oyuncusu Christian Eriksen fenalaştı. Yerde hareketsiz kalan Eriksen için sağlık görevlileri müdahale için oyun alanına geldi.

Eriksen'e kalp masajı yapıldığı belirtildi.

İŞTE ERIKSEN'IN BAYILDIĞI ANLAR...

Maç askıya alındı

UEFA, Danimarka-Finlandiya maçının askıya alındığını açıkladı.

Danimarka-Finlandiya Maçında Christian Eriksen Fenalaştı - Resim: 1

UMUT VEREN KARE

Ajansların Parken Stadyumu'ndan geçtiği bir fotoğrafta, sedyeyle stadyum dışına çıkarılan Eriksen'in gözlerinin açık olduğu ve kendisine oksijen maskesiyle solunum desteği sağlandığı görülüyor.

Danimarka-Finlandiya Maçında Christian Eriksen Fenalaştı - Resim: 2

UEFA: "ERIKSEN'İN DURUMU STABİL"

UEFA, olayın ardından iki takımın temsilcileri ve maç yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirildiğini ve daha fazla bilginin ilerleyen dakikalarda iletileceğini, Eriksen'in hastaneye kaldırıldığını ve durumunun stabil olduğunu duyurdu.

Danimarka Futbol Federasyonu ise "Christian Eriksen'in bilinci açık durumda, konuşabiliyor, tetkikler devam ediyor" açıklaması yaptı.  Federasyon, Finlandiya maçının Türkiye saatiyle 21.30'da devam edeceğini duyurdu.