Abone Ol

Daniela Grajdeanu ilk kez konuştu: Kısmetse Olur'da kamera arkasında şiddet vardı

Medyafaresi.com Özel haber: Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan güzel spor ve dans eğitmeni Daniela Grajdeanu ilk kez Medyafaresi TV'ye konuştu

Daniela Grajdeanu ilk kez konuştu: Kısmetse Olur'da şiddet vardı

Lara Sili / Medyafaresi.com Özel haber

Kısmetse Olur yarışması ile hayatımıza giren güzel balerin ve sporcu Daniela Grajdeanu ilk kez yarışmadan yıllar sonra ilk kez konuştu.. Daniela Grajdeanu, tv yarışmasından sonra hayatının ne yönde değiştiğini anlattı.

Kadına yönelik şiddetin çok arttığını söyleyen Daniela Grajdeanu, Kısmetse Olur programında bile çok fazla şiddet içeren olay ile karşı karşıya kaldığını söylüyor. Daniela, programdaki yarışmacıların hem mental hem de fiziksel şiddet gördüğünü belirtiyor. Daniela Grajdeanu ekranlara yansımayan, seyircilerin görmediği kamera arkasında bir çok çirkin olaya şahit olmuş.

Daniela Grajdeanu, "Para kazanmak uğruna insanların ruhlarının yok sayıldığı bir ülkedeyiz" diyor..

İçinde bir tiyato aşkı olduğunu söyleyen Daniela Türkiye'ye ilk geldiğinde tiyatro eğitimi aldı ve televizyonda farklı projelerde yer aldı.

Daniela Grajdeanu, Kısmetse Olur programı bittikten sonra sadece spor ile ilgilendiğini ve eğitmenlik yapttığını belirtiyor. Hala spor eğitmenliği yapan Daniela spor yapmanın kendisini mental ve fiziksel olarak terapi etmenin bir yolu olduğunu söylüyor.

İŞTE SORULARIMIZ VE DANIELA'NIN YANITLARI:

Size en çok kadınlardan hangisi için talep geliyor? Dans mı fitness mı istiyorlar?

- Sadece pilates ve fitness eğitmeni değilim.. 

Daniela Grajdeanu kişinin kas ve iskelet yapısına göre kişiye özel program çıkarmaktan yana olduğunu söyledi.

Daniela, öğrencilerinin eksik oldukları yönleri güçlendirmek ve anatomilerine en uygun programı çıkarmanın en iyi seçenek olduğunu savundu.

Çocuklara jimnastik ve annelere pilates dersi verdiği söyleyen Daniela, sporun sadece kilo vermek için yapılmadığını, sporun sağlıklı bir görünüşe ve doğru bir duruşa sahip olmak için yapıldığına dikkat çekmek istediğini ifade etti..

Spor eşler arasındaki iletişimi nasıl etkiliyor?

Daniela Grajdenu sporun eşler arasındaki iletişimi geliştirdiğini söyledi. Sporun vücudumuzu güzelleştirdiği için ilişkilerimizde daha özgüvenli olabileceğimizi savunan Daniela aynı zamanda sporun verdiği mutluluğu yaşayacağımız için ilişkilerimizin güçleneceğini söylüyor. Evli çiftlerin spor yaparak cinsel hayatlarında daha sağlıklı bir ilişki geliştirebileğini vurguluyor.

Televizyonda yeni bir projede yer alacak mı?

Tiyatro ve drama eğitimleri aldığını söyleyen Daniela yeni bir proje olursa kabul edebileceğini söyledi. Daniela bir daha kesinikle evlilik ile ilgili bir programa katılmayacağını belirtti.

Daniella hayatla ilgili olumlu olayların konu alındığı bir projede yer almak isteyeceğini anlattı.

İşte Daniela Grajdeanu'nun Medyafaresi TV'ye yaptığı açıklamalar:

Medyafaresi.com