Abone Ol

''Daha da içmem!'' İşte Deniz Seki'nin mahkemedeki ifadesi!

MEDYAFARESİ- Uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklu bulunan Deniz Seki ilk kez hakim karşısına çıktı... Pişman olduğunu ısrarla vurguladı ve tahliyesini istedi.

''Daha da içmem!'' İşte Deniz Seki'nin mahkemedeki ifadesi!

Deniz Seki: "Ben çok değiştim. Artık aynı hataları yapmayacağım. Çok kısa bir süre madde kullandım. Çünkü yaşadığım bazı sıkıntılardan dolayı asosyal insan oldum"
Uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklu bulunan Deniz Seki ilk kez hakim karşısına çıktı... Pişman olduğunu ısrarla vurguladı ve tahliyesini istedi. Kendisini de müzisyen olarak tanıttı.
"Müzisyenim, lise mezunuyum, dışarıdan müzik eğitimi aldım. 7 aydır hiçbir gelirim yok. Daha önce 20 bin TL idi"
Şarkıcı medeni haline 'boşanmış' diye yanıt verdi. Duruşmada çetenin lideri olduğu ileri sürülen Hakan Çınar, suçlamaları kabul etmedi. Çetenin iki numaralı ismi olduğu iddia edilen Sinan Yüksel ise bireysel olarak uyuşturucu satmak suçunu kabul ettiğini söyledi... Sinan Yüksel ise Deniz Seki'yi tanıdığını belirtti...
Sinan Yüksel: "Deniz Seki kokain içicisidir. Kendisine kokain satmışlığım olmuştur. İddianamede iddia edildiği gibi uyuşturucu satışıma hiçbir şekilde aracılık etmemiştir"
Seki yazılı belgelerini lila rengi çiçek desenli bir klasörde muhafaza etti. Sözlerine 'hepinizi saygıyla selamlıyorum" diyerek başladı.. 3 sayfalık yazılı savunmasını mahkemeye sundu... Ardından sözlü savunmasını yaptı..
Deniz Seki: "218 gündür şu dakikayı bekliyorum. Kesinlikle ve kesinlikle böyle bir şey yok. Ben ne yaptıysam kendime yaptım. Adını bile anmak istemediğim bu maddeyi kullandığım için çok ama çok pişmanım. Şu anda çok utanıyorum"
Güzel sanatçı kimseye aracılık etmediğini; uyuşturucu satmadığını söyledi...Yalan söylemediğinin de ısrarla altını çizdi...
Deniz Seki: "İnanın yalan söylemiyorum. Hayatım boyunca da yalan söylemedim. Serbest kaldıktan sonra delilleri karartacağım diye tekrar tutuklandım. Soruyorum size arkamda bu kadar basın ordusu varken nasıl delil karartabilirim?"
Hata yaptığını belirten seksi sanatçı, bunun da bedelini ağır ödediğini söyledi...
Deniz Seki: "Hata yaptım. ama bedelini çok ağır ödedim. Bu tablo içine hiç yakışmıyorum"
Ailesinden ve sevenlerinden özür diledi... Ardından da uyuşturucu maddenin ölene kadar karşısında olacağının sözünü verdi...
Deniz Seki: "Bu maddenin ölene kadar karşısında olacağım. Ne kadar sosyal proje varsa buna karşı içinde yer alacağım"
Deniz Seki uyuşturucuyu Murat olarak tanıdığı Sinan Yüksel'den aldığını söyledi...Yaşadığı sorunlardan dolayı bir kaç kez uyuşturucu kullandığını anlatan Seki, artık pişman olduğunu bir kez daha tekrarladı..