Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına atanan Fecir Alptekin kimdir?

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesinin Resmi Gazete'de yayımlanması ile birlikte Başkan Erdoğan'ın başdanışmanlarından biri de Fecir Alptekin oldu. Peki ama Fecir Alptekin kimdir? Fecir Alptekin nerelidir? Fecir Alptekin kaç yaşındadır? İşte Fecir Alptekin ile ilgili detaylar....

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına atanan Fecir Alptekin kimdir?

Fecir Alptekin'in kim olduğu, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarının ardından merak konusu oldu. Yeni kararname ile birlikte Cumhurbaşkanı başdanışmanı olan Fecir Alptekin'in biyografisi günün en çok merak edilenlerinden oldu. İşte, Fecir Alptekin hakkında merak edilen detaylar…

FECİR ALPTEKİN KİMDİR?

Lise eğitimini İtalyan Lisesi'nde tamamlamasının ardından, üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamlayan Fecir Alptekin, medyadaki kariyerine Cumhuriyet ve Yeni Binyıl gazetelerinde muhabir ve editör olarak başladı.

Medya kariyerine Cumhuriyet ve Yeni Binyıl gazetelerinde muhabir-editör olarak başlayan Fecir Alptekin daha sonra sektör değiştirdi.

Medya sektörünün ardından, halkla ilişkiler, iletişim ve pazarlama sektörüne  giren Fecir Alptekin, Novartis Pharma, TUSİAD, Türk Reklam Ajansları Derneği ve Memorial Sağlık Grubu'nda çeşitli görevlerde bulundu.

Fecir Alptekin 2006 yılından bu yana çalıştığı Turkuvaz Medya Grubu'nda Kurumsal İletişim Grubu Başkanlığı görevini de yapmaktaydı.

Novartis Pharma, TUSİAD, Türk Reklam Ajansları Derneği ve Memorial Sağlık Grubu'nda çalıştı.

2006 yılından bu yana halen çalışmakta olduğu Turkuvaz Medya Grubu'nda Kurumsal İletişim Grubu Başkanlığı'na getirildi.