Abone Ol

Erdoğan: Mülteci meselesi batının gerçek yüzünü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmen Vakfı'nın yemeğinde konuştu. "Mülteci meselesi bize insan hakları dersi vermeye çalışan ülkelerin makyajını akıtmış, gerçek yüzlerini ortaya çıkarmıştır." dedi

Erdoğan: Mülteci meselesi batının gerçek yüzünü...

Erdoğan'ın açıklamarından önemli başlıklar;

BİR SIKINTI BİN HAYIR KAPISI AÇAR

Bir insanı büyük yapan düşünceleridir. İnsan hayal kurduğu sürece canlı ve diridir. Başarının anahtarı azim, dirayet ve disiplindir. Dünya hayatı dikensiz gül bahçesi değil asla da olmayacak. Dünya hayatı bizim için imtihandır. Kimi zaman bir sıkıntı bin hayır kapısı açar.

İLK ZİYARET EDEN ÜLKE OLDU

Vakfımız, kurumsallaşmasını hızla tamamlayarak uzun yıllar FETÖ'cü alçakların elinde olan yurt dışı eğitim alanında büyük başarı kazandı. 15 Temmuz ihaneti sonrası ilişkilerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük.

Birleşik Krallık Hükümeti 15 Temmuz darbe girişiminde karşı duruşuyla yanımızda olduğunu gösterdi. Darbe girişiminden 5 gün sonra Bakan Dunken ülkemizi ziyaret eden ilk ülke oldu.

Demokrasinin beşiği iddiası olan ülkelerde mültecileri ırkçılık karşıladı.

Avrupa'ya baktığımızda göçmenlerin tehdit olarak kabul edildiğini görüyoruz. Mülteci meselesi bize insan hakları dersi vermeye çalışan ülkelerin makyajını akıtmış, gerçek yüzlerini ortaya çıkarmıştır.

Ayrıntılar Geliyor...