Abone Ol

Çukur'un 8. bölüm tanıtımında gerilim artıyor

Show TV'nin dikkat çeken dizisi Çukur’un sekizinci bölümünden ilk sahne yayınlandı.

Çukur'da gerilim artıyor

Vartolu’yla komşu olacaklarını öğrenen İdris ve Yamaç’ın büyük şok yaşadığı tanıtımda Vartolu sözleriyle Yamaç’ı sinirlendiriyor. Yamaç’ın, Vartolu’nun taşınacağı haberine inanmakta güçlük çektiği anlarda Vartolu’nun “Aldığın, verdiğin her nefesten, attığın her adımdan haberim olacak bundan sonra Yamaç Bey!” sözleri gerilimi arttırıyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

Çukur’un bu akşam ekrana gelen yedinci bölümünde Yamaç’ın ihbarıyla polis oyuncakçıya baskın yaptı. Yapılan baskınla Çukur’un hazırlıksız olduğunu gösteren Yamaç, bir yandan da Emmi ve Paşa’yı takip ettirdi. Vartolu-Yamaç atışmasını sıkça gördüğümüz bölümde Yamaç, mahallenin eski haline dönmesi için mahalleliyi uyardı. Yamaç, kusursuz planıyla da Vartolu’nun uyuşturucu sevkiyatını önledi. Sena, Yamaç’ı ilk defa sahneye çıktığı mekana götürerek, Yamaç’ın eski anılarını canlandırdı. Meke ve Celasun’un birbirine silah çektiği sahne nefesleri kesti. Yamaç, baba mesleğini devralarak Sena’yla birlikte pazar tezgahının başına geçerken, uzun zaman sonra mahalleye inen İdris’i halk coşkuyla karşıladı. Mahallede Mihriban türküsünün çaldığını duyan Vartolu’nun tepkisi sert oldu. Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını buldu. Vartolu’nun bu kadar canını sıkan türkü, “Mihriban kim?” sorusunu akla getirdi.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Halil Babür, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.
Çukur’un merakla beklenen sekizinci bölümü 11 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de.

İşte "Çukur"un 8. bölümünden ilk sahne: