Abone Ol

Çukur'un 5. bölüm fragmanında büyük korku

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un beşinci bölüm ilk tanıtımı yayınlandı.

Çukur'da büyük korku

Çukur’un beşinci bölüm ilk tanıtımında Yamaç’ın Vartolu’ya haber uçuran biri olduğunu İdris’le paylaşıyor ve Sena, Sultan’a karşı geliyor. Aralarındaki haini bulmak için plan yapan Yamaç’ın, “Konuşanı bulduk abi!” dediği anlarda Selim’in korkusu gözlerinden okunuyor.

Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen dördüncü bölümünde uzun zamandır bilinci kapalı olan İdris Koçovalı, hayata yeniden gözlerini açtı. Gözlerini açar açmaz gelini Sena ile tanışan İdris’in, oğlu Yamaç ile yıllar sonra karşılaştığı an ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı. Yamaç’ın, Doğukan isimli şarkıcının tahsilat işiyle ilgilendiği ve büyük bir tehlike altına girdiği bölümde Selim yine Vartolu’ya haber uçurarak dengeleri değiştirdi. Yamaç ile Sena’nın açık havada Türk sinemasının ölümsüz eserlerinden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ı izlediği sahne, en romantik dakikalar olarak bölüme imzasını atarken, Celasun’un Vartolu’yu öldürmeye çalıştığı an ise gerilimi tırmandırdı. Doğukan’ın, Yamaç’ın kullandığı arabanın direksiyonuna “ben babamı öldürdüm” diyerek müdahale etmesiyle arabanın uçuruma uçtuğu final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı ‘Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Halil Babür, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk, Doğancan Sarıkaya ve Berk Pamir eşlik ediyor.

Çukur’un yeni bölümü 20 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de.

İşte "Çukur"un 5. Bölüm Tanıtımı: