Abone Ol

Çukur 3. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölüm hangi gün?

Sevilen dizi Çukur 3.sezon 5.bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Show TV’de yayınlanmaya başladığı günden bugüne reyting rekoru kıran dizinin yeni bölüm fragmanında heyecanlı anlar yaşanıyor.

Çukur 3. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

Çukur yeni bölüm fragmanında Yamaç’tan şaşırtan hamle geliyor ve mahalleye dönüyor. Show TV 14 Ekim Pazartesi yayın akışında Çukur 72.bölümün yer almadığı görüldü.

14 Ekim'de ekrana gelecek olan Fransa-Türkiye milli maçı nedeniyle dizinin yeni bölümü bir hafta ertelendiği duyuruldu. Peki Çukur yeni bölüm fragmanında neler oluyor? İşte detaylar

Ekranların en gözde dizisi Çukur yeni bölüm fragmanında ilk sahne izleyicisiyle buluştu. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi 14 Ekim Show TV yayın akışında görülmüyor. On binlerce vatandaş '' Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Çukur 3.sezon 5.bölüm fragmanında mahalleliyi toplayan Yamaç'ın Çukur'a geri döndüğünü çok net hissettirdiği heyecan dolu tanıtımda, "Bu bir savaş ilanıdır!" sözleri şoke ediyor. Haberimizin devamında dizinin yeni bölüm fragmanından ilk sahnesine erişebilirsiniz.

ÇUKUR 3.SEZON 5.BÖLÜM FRAGMANINDA NELER OLUYOR?

Çukur 3.sezon 5.bölüm fragmanı yayında. Yeni bölüm fragman tanıtımında, "Bundan sonra İstanbul Çukur'un olana kadar Çukur yerinde durmayacak. İstanbul'un Çukur'da olduğunu herkes öğrenecek. Bu bir savaş ilanıdır!" sözleriyle heyecan dolu sahnelere yer verildi. İşte Çukur 3.sezon 5.bölüm (72.bölüm) fragmanı!