Abone Ol

Cübbeli'den yılbaşı yorumu! ''Çamı deviren zokayı yutar!''

Kamuoyunda cübbeli Ahmet Hoca olarak bilenen ve katıldığı tv programları izlenme rekorları kıran Ahmet Mahmut Ünlü, yaklaşan yılbaşı ile ilgili ilginç uyarılarda bulundu.

Cübbeli'den yılbaşı yorumu! ''Çamı deviren zokayı yutar!''

"BEN DE NOEL KUTLUYORUM CEHENNEM BENİ DE YAKSIN!"

"Noel hazırlığına başlamak (Allah muhafaza) cehenneme girmeye başlamak, bu ateşleri (Cehennem ateşi) kendine çekmektir" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, Noel kutlayanların "Ya Rabbi, bu Cehennem kimi yakacak? kafirleri, kitapsızları, İsa Aleyhisselam'a Allah'ın oğlu diyenleri, Allah'a ortak koşanları!' eee... Ben de onların bayramına katılıyorum. Beni de yaksın..." demek olduğunu başkaca bir izahının olmadığını iddia etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"ÇAMI DEVİRİRSEN ZOKAYI YUTARSIN!"

"Cübbeli Ahmet Hoca, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sen bugün çamı devirirsen, orayı burayı ışıklandırırsan, hediye, tebrik kutlama yaparsan, bir de hindi kesip çereze-merez alıp 'yılbaşı özle programı' seyredersen sen 'zokayı yutarsın'. Ondan sonra seni kim paklayacak?

"KÂFİRLERE BENZEMEYELİM!"

"Kaçınalım arkadaşlar, kaçınalım, kâfirlere benzemeyelim. Ateş onları yakacakken bizi de yakacak. Onların ateşi bize döndü...

"NOEL GÂVUR BAYRAMI"

"Niye gâvurun bayramını kutluyorsun! Senin bayramın mı yok! Ne özentilik yapıyorsun! Buda çok tehlikelidir...

"YILBAŞI GECESİ TV KANALLARI CEHENNEMİN KANALI OLUYOR!"

Yılbaşını evinde geçirenlerin kendisine "Hocaefendi, bara gitmem, pavyona gitmem, diskoteğe gitmem, hiçbir yere gitmem." dediğini belirten Cübbeli Ahmet Hoca, "Sen bana anlatma! Sen evde oturuyor musun? Televizyonun başına geçiyor musun? Eline de kumandayı alıyor musun? Oradan da kanal kanal dolaşıyor musun? İşte senin o kadar barı, pavyonu, gezmeye ne paran yeter, ne vaktin yeter. Hepsi evine gelmiştir. Dansözü de, dinsizi de, papazı da, kilisesi de hepsi senin evinde göbek atıyor... Senin de elinde kumanda zıp-zıp zıplıyorsun. Cehennemin o kanalından o kanalına geçiş yapıyorsun." Sözleri ile TV başında Noel kutlayanları uyardı.

"NOEL KUTLAYANLARI UYARMAYAN MAHŞER'DE MAYMUN KILIĞINDA DİRİLECEK!"

Müslümanların birbirlerini uyarması gerektiğini ifade eden Cübbeli Hoca, Müslümanları kardeş olarak gördüğü için uyarı vazifesini yerine getirdiğini söyledi.

"Bir Hadis-i Şerif de 'Kıyamet günü benim ümmetimden olan bir takım insanlar kabirlerinden Allah'ın huzuruna insan kılığında değil, maymun ve domuz kılığında çıkacaktır' denildiğini bu kişilerin birbirlerini günah işledikleri anda uyarmadıklarını "'neme lazım'" dediklerini belirten Cübbeli Hoca,  Noel kutlayanları ve günaha girenleri uyarmayanların mahşerde maymun ve domuz kılığında diriltileceklerini ifade etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

CÜBBELİ HOCA RAPCİ OLDU

HOCA'DAN MİNARE YASAĞINA TEPKİ: NERENE GİRDİ O MİNARE

CÜBBELİ HOCA'NIN SÖZÜ FATİH ALTAYLI'YI GÜLME KRİZİNE SOKTU

CÜBBELİ HOCA'DAN HELAL SEKS FETVASI

AVRET YERİ GÖRMEK UNUTKANLIK YAPAR

DAMACANAYLA SEKS KÜÇÜK GÜNAH

TARTIŞILAN BARBIE BEBEK FETVASI İÇİN TIKLAYIN

CÜBBELİ HOCA TEKE TEK'TE BARBIE BEBEK GÖRÜNCE NE YAPTI?

Marmarahaber