Abone Ol

Cübbeli Ahmet'in Eşinden 4 Kadın Helal Olabilir Paylaşımına Sert Tepki

Twitter’da Cübbeli Ahmet’e ait olduğu iddia edilen, “4 karı nasıl helal olabilir diyenler, kalbin 4 odacıklı olduğunu bilmeyecek kadar cahiller” sözlere Ahmet Mahmut Ünlü'nün eşi Büşra Ünlü'den tepki geldi.

Cübbeli Ahmet'in Eşinden 4 Kadın Helal Olabilir Paylaşımına Sert Tepki

Duvar yazarı Berrin Sönmez, İsmailağa Cemaati’nin hocalarından Cübbeli Ahmet’e (Ahmet Mahmut Ünlü) ait olduğu iddia edilen sözleri Twitter'dan paylaştı.

Yapılan paylaşımda "4 karı nasıl helal olabilir diyenler, kalbin 4 odacıklı olduğunu bilmeyecek kadarda cahiller" ifadeleri yer aldı. Sönmez ise paylaşımının üstüne "Kadınların kalbi de dört odacık onu napıcan" notunu düştü.

Cübbeli Ahmet'in Eşinden 4 Kadın Helal Olabilir Paylaşımına Sert Tepki - Resim: 1

 “ASIL BEN KIZARDIM”

Konuyla ilgili yalanlama HaberTürk yazarı Kübra Par'dan geldi. Cübbeli Ahmet Hoca'nın eşi Büşra Ünlü'nün kendisini aradığını belirten Par, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "'Hoca’nın böyle bir lafı yok. Uydurma haber. Ben eşiyim, öyle bir şey deseydi asıl ben kızardım!' dedi. Kendisi de görünce 'Kalpte 4 odacık mı varmış haberim bile yok' demiş" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet'in Eşinden 4 Kadın Helal Olabilir Paylaşımına Sert Tepki - Resim: 2

KASITLI OLARAK UYDURULUP…”

Cübbeli Ahmet, söz konusu paylaşımın gündem olması üzerine Twitter hesabından bir açıklama yayınladı. İşte Cübbeli Ahmet’in o paylaşımı;