Abone Ol

Cübbeli Ahmet ABD’nin Kasım Süleymani’yi öldürmesine sevindi

Cübbeli Ahmet, İranlı General Kasım Süleymani'nin ABD suikasti sonucu öldürülmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Allâh-u Te'âlâ kabirlerini ateşle doldursun" diyerek beddua etti.

Cübbeli Ahmet ABD’nin Kasım Süleymani’yi öldürmesine sevindi

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin, Irak'ın başkenti Bağdat'ta ABD'nin hava saldırısında öldürülmesine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

"Gebertilmesi bütün Müslümanları sürûra gark etti"

Kasım Süleymani'yi sert sözlerle eleştiren Cübbeli, "Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi'nin üst düzey yedi büyük komutanının gebertilmesi bütün Müslümanları sürûra gark etmiştir. Allâh-u Te'âlâ kabirlerini ateşle doldursun" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın yaptığı açıklamalar şöyle:

-İran'a bağlı Haşdi Şabi milislerinin kurucusu ve yöneticisi, Suriye'deki savaşta milyonlarca Müslümanın katline sebep olan, çoluk-çocuk ve kadın demeden bütün Müslümanlara işkence eden, ırzlara tasallut eden Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi'nin üst düzey yedi büyük komutanının gebertilmesi bütün Müslümanları sürûra gark etmiştir. Allâh-u Te'âlâ kabirlerini ateşle doldursun. Âmîn!

-Kâsım Süleymânî'nin yönettiği Haşdi Şabi, Müslümanları öldürmekle yetinmeyip ciğerlerini söken ve ağızlarında çiğneyenlerdir. İşte İran budur! Haşdi Şabi budur! Fırsat bulsalar Türkiye'deki Ehl-i Sünnet'e de aynı böyle yapacaklar!

-Türkiye'de 15 Temmuz gecesi kalkışılan darbe girişimi esnâsında FETÖ ve Amerika Türkiye'yi işgal edecekken Suriye'de kutlama yapanlar da, PKK'yı ve PAJAK'ı destekleyenler de bunlardır! İşte böylece Allâh-u Te'âlâ'nın bir kânunu dahî yerini bulmuştur ki; Şüphesiz Allah bir zâlimden intikâmını diğer zâlimle alır.

-Burada da kâfir ve zâlim olan Amerika eliyle, Hamaney nezdinde "yaşayan şehit" diye adlandırılan ama bizce gebermiş bir zındık sayılan Kâsım Süleymânî ve adamlarından intikâmını almıştır.