Abone Ol

CNN Türk’te yeni sezon başlıyor! Hangi programı kim sunacak?

CNN TÜRK’ün yeni yayın dönemi başlıyor. Haber kanalı yeni sezonda da gündemin nabzını tutmaya devam edecek.

CNN Türk’te yeni sezon başlıyor! Hangi programı kim sunacak?

CNN Türk’te Gün boyu haber

Kanalda, saat 06.00’da başlayan haber maratonu gece yarısına kadar devam edecek.

Dünden sabaha yansıyan gelişmeler, günün ve haftanın sıcak gelişmeleri, trafiğin durumu, Ankara kulislerinde konuşulanlar, ekonomide günün nabız atışları, uzman yorumcular CNN TÜRK ekranında olacak.

Hafta içi her gün saat 06.00’da “Büşra Sanay ile Güne Merhaba” ve saat 10.00’da “Sultan Arınır ile 10’dan Sonrası” ekrana gelecek. Gün ortası gelişmeler saat 13.00’te “Zeynep Özyol ile Bugün”, saat 15.00’te “Başak Şengül ile Günlük” programında yer alacak.

Saat 18.00’de Buket Güler’in sunumuyla Ana Haber yayınlanacak. Ana Haber bülteni hafta sonları ise Semiha Şahin’e emanet olacak. Fulya Kalfa ise hafta içi her gece saat 23.00’te “Günün Sonu”nda ile izleyiciyle buluşacak. Gece boyunca yaşananlar, Tunç Arslanalp ve Duygu Kaya’nın sunumuyla aktarılacak.

CNN Türk’te yeni sezon başlıyor! Hangi programı kim sunacak? - Resim: 1

İlk konuk Muharrem ince

Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge bu akşam saat 21.00’de ekrana geliyor. Yeni yayın döneminin ilk konuğu Muharrem İnce olacak.

Yeni bir program

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, CNN Türk’te yeni bir tartışma programına başlayacak. Aydın, gündemdeki gelişmeleri konuklarıyla masaya yatıracak.

Tartışma programları

“Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge” (Pazartesi), “Ercan Gürses ile Türkiye’nin Gündemi” (Salı), “Hande Fırat ile Gece Görüşü” (Perşembe) ve “Deniz Bayramoğlu ile Gündem Özel” (Cuma) yeni yayın döneminde saat 21.00’de CNN TÜRK’te izleyiciyle buluşmaya devam edecek.
Haberde yeni sezon

Şeffaf Oda

Güneri Cıvaoğlu’nun sunduğu “Şeffaf Oda” her pazar saat 11.20’de izleyiciyle buluşacak.

Sevilay Öztürk, her pazar saat 13.15’te sağlıklı yaşamın ipuçlarını veriyor.
Haberde yeni sezon

Meteoroloji Mühendisi Bünyamin Sürmeli, en güvenilir hava durumu tahminleri ile CNN TÜRK ekranında olacak.

Nefise Karatay’ın sunduğu “Afiş” her perşembe saat 16.20’de ekrana gelecek.

Ekonominin nabzı

Hafta içi her gün saat 09.00’da Mine Uzun’un sunduğu “Parametre”de Hakan Çelik, Ercan Gürses, Murat Çelik, Dicle Canova ve Serkan Demirtaş yorumlarıyla yer alacak. Saat 17.30’da Beste Uyanık “Kapanış Zili” ile piyasaların nabzını tutacak.

Serdar Ali Çelikler, Fuat Akdağ ve Tayfun Bayındır “Pazar Akşamı Futbol”unu sunuyor.

SPOR PROGRAMLARI

CNN TÜRK, sporun deneyimli isimleriyle Süper Lig maç özetlerini ekrana taşıyacak. Her pazartesi saat 10.25’te “Süper Lig Saati”, saat 19.00’da “Gündem Spor” yayınlanacak.

Hafta içi spor bültenleri Cem Yılmaz, Emre Tilev, Uğur Önver ve Erhan Karakuş’un sunumuyla aktarılacak. Hafta sonu “Maç Başlıyor”, “Gündem Futbol” ve “Pazar Akşamı Futbol” programları ekrana gelecek