Abone Ol

Ciner Medya Grubu'nda SBK Yapılanması

Avusturya’da tutuklu bulunan ve kara para aklamakla suçlanan işadamı Sezgin Baran Korkmaz’ın ABD’ye iadesine günler kala, Ciner Medya’da ilginç bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Ciner Medya Grubu'nda SBK Yapılanması

SBK’ya yakınlığıyla bilinen gazeteci-yazar Emrah Doğru, Show Haber Yurt Haber Müdürlüğü görevine getirildi.

Daha önce Haberturk.com’da çalışan Doğru, SBK krizi patlak verdikten ve tutuklu işadamıyla ilgili pek çok olumlu haber yaptığı ortaya çıktıktan sonra sessiz sedasız yollarını Ciner Medya’yla ayırmıştı. Doğru’nun SBK’nın yalısında fotoğrafları da çıkmıştı.

O ayrılık haberini Medyaradar şöyle duyurmuştu:

Bu ayrılıktan sonra, Doğru’nun tıpkı ayrılışı gibi, yine sessiz sedasız Ciner Medya’da görevlendirildiği ortaya çıktı. Doğru’nun yeni görevini sosyal medya hesaplarından paylaşmaması dikkat çekti.

KARDEŞİ SBK’NIN YAKIN ÇALIŞMA EKİBİNDE

Ekranhaber.com isimli bir web sitesinin de yöneticisi olan Doğru’nun SBK’yla yakınlığı PR haberleriyle sınırlı değil.

Kardeşi Adnan Doğru’nun da SBK’nın yakın çalışma ekibinde olduğu ve hatta yalısında görevli olduğu biliniyor.

SBK’nın yalısında çalışanların verdiği ve şirketin resmi Linkedin hesabından paylaşılan pozda Emrah Doğru’nun kardeşi Adnan Doğru da görülüyor. (En sağda)

Diğer karede de Doğru’nun Instagram’da kardeşiyle paylaştığı fotoğrafı var. SBK’yı öven haberler yaptığı ortaya çıktıktan sonra ilişiği kesilen Emrah Doğru’nun tutuklu işadamının ABD’ye iadesine günler kala Ciner Medya bünyesine- hem de yönetici olarak- neden katıldığı merak konusu.