Abone Ol

Çilek Kokusu final bölümünde ipler kopuyor!

Çilek Kokusu final tarihi ardından senaryosu da ortaya çıktı. Çilek Kokusu'nun 23. bölümüyle final yapacağını duyuran Yapımcı Faruk Turgut, "Çilek Kokusu'nun finali mutlu son olacak." dedi.

Çilek Kokusu final bölümünde ipler kopuyor!

Çilek Kokusu dizisinden kötü haber geldi. Başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan ve Mahir Günşıray'ın paylaştığı Çilek Kokusu'nun erken final yapacağı kesinleşti. Cumartesi günü yayın hayatına başlayıp sezon başlayınca yeni projelere yer açmak için gün değişikliğine giderek çarşamba günlerine çekilen Çikek Kokusu yeni gününde aynı başarıyı gösteremediği gözlemlenmiş, bu nedenle final yapacağı iddia edilmişti. Çıkan haberler ardından sosyal medyadan açıklamalar yapan dizinin oyuncuları, ekran başındakilerin de kafasını karıştırmıştı. Dizinin devam edeceğini söyleyen oyuncuların bu açıklamaları, merakı iyice arttırdı. Tüm bu soru işaretlerini giderek yanıt, dizinin yapımcısından geldi.

İleride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan zengin bir gencin hikayesini anlatan Çilek Kokusu'nun akibetinin ne olacağını Yapımcı Faruk Turgut duyurdu: Çilek Kokusu 23. bölümde final yapıyor. Dizinin başrol oyuncuları önce dizinin devam edeceğini ifade tse de yapımcının açıklaması ardından dizinin Aslı'sı Demet Özdemir de final haberini kişisel sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: "Biz çok çalıştık çok emek verdik.. Bu zamana kadar desteğinizi esirgemediginiz için sonsuz teşekkürler 23.bölüm son bölümümüzdür."

ÇİLEK KOKUSU FİNALİ MUTLU SONLA YAPACAK

Çilek Kokusu'nun final haberini sosyal medyadan duyuran Yapımcı Faruk Turgut , bu kez Çilek Kokusu'nun nasıl biteceği konusundaki soru işaretlerini giderdi. sosyal medyadan açıkladı. Turgut, twitter'ından "Yapımcı dizi bitirmez kanal bitirir. Reklam gelirleri kanalı tatmin etmediği için final kararı aldı. 4 reytingin altı diziler için risktir. Çilek Kokusu'nun finali mutlu son olacak." açıklamasını yaptı.

ÇİLEK KOKUSU BAŞROL OYUNCULARI

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991'te doğan Yusuf Çim, Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy gösteren Yusuf Çim, müzik alanında da faaliyet göstermiştir. 2013 Ağustos'da çıkardığı 'Olsun Bi Kere' albümünden sonra Ezra adlı dizideki Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolünde oynamıştır.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992 yılında doğan Demet Özdemir, İlk olarak Bengü'nün dansçı kızlarından biri olmuştur. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başarmıştır. 2009'da şarkıcı Mustafa Sandal'ın "Ateş Et" klibinde dansçı olan Demet Özdemir, ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekranlarda boy göstermiştir. Bu dizide Aylin karakterine can veren Demet Özdemir, sonrasında "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde Alya karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2015 yılında gösterime giren "Tut Sözünü" filminde rol alan genç oyuncu ilk başrol deneyimini Çilek Kokusu ile yaşamaktadır.