Abone Ol

Cihan Nacar'dan pandemiye inat romantik defile

Ünlü tasarımcı Cihan Nacar, dijital ortamdaki ilk defilesini Mercedes Benz Fashion Week İstanbul kapsamında Tophane-i Amire binasının muhteşem atmosferinde gerçekleştirdi.

Cihan Nacar'dan pandemiye inat romantik defile

Cihan Nacar’ın ‘Aura’ adını verdiği 2021 İlkbahar- Yaz koleksiyonu defilesinde açılış ve kapanışı dünyaca ünlü top model Tülin Şahin yaptı.

Nacar’ın altı aylık yoğun bir hazırlık sürecinin sonunda tamamlanan, soft ve naif renklerin hakim olduğu, romantik modellerin yer aldığı elbiselerini ayrıca Itır Esen, Şevval Şahin, Buse İskenderoğlu, Simay Rasimova, Pınar Tartan’ın da aralarında bulunduğu 25 top model sergiledi. Cihan Nacar, defilenin bitiminde selamlamaya yine sosyal mesafe kurallarına uyarak Tülin Şahin ile birlikte çıktı.

Geçtiğimiz yıllarda dünyada ilk couture defilesi yaptıktan sonra,  Türkiye’de de tasarımlarını defalarca birbirinden özel defile organizasyonlarıyla sunan Cihan Nacar, ‘Aura’ koleksiyonunu da pandemi döneminde sosyal mesafeyi koruyarak ve dijital dünyanın nimetlerinden yararlanarak 6 ayda oluşturdu.

Cihan Nacar'dan pandemiye inat romantik defile - Resim: 1

Türkiye’den sonra İspanya’da da moda tasarımcısı eğitimini tamamladıktan sonra mesleğini yapan Nacar’ın özgün tasarımları hem ülkemizde hem de dünyada büyük ilgi görüyor.  Cihan Nacar’ın yeni koleksiyonu ilk kez 16-22 Ekim 2020’de dijital ortamda meraklılarının beğenisine sunulacak.